Zo werkt Singles Day bij Perry

Op 11 november (11-11) is het weer zover: Singles Day bij Perry. Deze dag staat in het teken van alle vrijgezellen! Deze dag is ontstaan tijdens een studentenfeest in China om het ‘vrijgezellige’ bestaan te vieren. Deze dag valt altijd op 11-11, omdat dit de datum is met de meeste enen en daarmee een symbolische dag voor vrijgezellen. In de afgelopen tien jaren is deze ‘anti-Valentijnsdag’ uitgegroeid tot één van de grootste kortingsdagen voor online winkels in Nederland. Ook dit jaar doet Perry mee aan Singels Day en we gaan het grootser uitpakken met een aantal topdeals. Benieuwd geworden? Lees hier meer over onze Single Day deals.

Hoe lang duurt Singles Day bij Perry?

Over het algemeen kun je slechts 24 uur  profiteren van Singles Day. We snappen heel goed dat je niet kan wachten om je slag te slaan en daarom gaan we geheel in Perry-stijl aftellen naar Singles Day. Wat houdt dat in? Om alvast warm te lopen voor Singles Day hebben we een aantal fantastische Pre Singles Day deals op verschillende topmerken voorbereid. Voor iedere Pre Singles Day deal geldt een beperkte looptijd. Wanneer het eindelijk Singels Day is, profiteer je tot en met 23:59 uur van onze ultieme Singels Day deal! Let wel op: onze acties lopen zolang de voorraad strekt. Voorkom teleurstelling en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief

Hoe werkt Singles Day bij Perry?

Op 6 november gaan we van start met de eerste Pre Singels Day deal op de Perry webshop. Zoals je van Perry gewend bent, kun je meerdere acties met elkaar combineren en worden de kortingen automatisch verrekend in je winkelmandje. Wat alle deals precies inhouden verklappen we nog niet. We houden het nog even spannend en onthullen onze Singles Day deals alleen per nieuwsbrief. We beloven je, het is nooit eerder zo voordelig geweest om te shoppen op Singels Day! en je nog niet ingeschreven? Schrijf je hier in en ontvang als extra cadeau 10% korting op je eerste bestelling. Zo profiteer je dubbelop! Wil je alvast rondkijken? Ga direct naar de Perry webshop.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.