Voetbal

VOETBAL

   

Met deze 5 tips speel je iedereen van het veld

Zorg ervoor dat jij de sterren van de hemel speelt straks op het voetbalveld. Met de vijf handige tips in deze blog weet jij straks het winnende doelpunt te maken!

WK voetbal
 

5 dingen die je moet weten over het WK voetbal 2022

Het WK voetbal is dit jaar in de winter en vind plaats in Qatar. Bereid je goed voor op de wedstrijden en ontdek in deze blog welke landen en sterspelers jij in de gaten moet gaan houden!

adidas voetbalschoenen
  

3 voetbalschoenen om het seizoen mee af te trappen

Het voetbalseizoen is weer gestart en daarbij mag een goed paar voetbalschoenen natuurlijk niet ontbreken. Echter komt er bij het kiezen van de schoenen een boel kijken zoals de ondergrond. Met de tips in deze blog vind jij de perfecte fit!

KNVB Collectie 2022
 

Dit is de Nederlands elftal collectie voor 2022!

Op 20 november is het weer tijd voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Bereid je voor met de nieuwe Nederlands elftal collectie van Nike die is geïnspireerd op het rijke verleden van het Nederlands elftal!

 

Het EK Vrouwenvoetbal staat weer voor de deur!

Op 6 juli start het EK Vrouwenvoetbal in Engeland. De Oranjeselectie zit weer vol met topspeelsters die het gaan opnemen tegen onder andere Zweden en Portugal. Ben jij er al helemaal klaar voor? Ontdek het in deze blog!

       

Geef je op voor een Perry clinic en ontdek nieuwe sporten!

Deze zomer staat in het teken van verschillende Perry clinics: gratis sportclinis waarbij jij verschillende technieken leert, de hele zomer lang! Kies een leuke of uitdagende clinic en geef je samen met vrienden of familie op.

 

Scoor nog snel jouw nieuwe Oranje-outfit!

Het Nederlands elftal thuisshirt staat in het teken van de welbekende Hollandse leeuw. Het shirt is voorzien van een geometrische leeuwenkopgraphic dat de trots en zelfverzekerdheid van het team laat zien.

4 voetbalpodcasts om deze sportzomer te luisteren
 

4 voetbalpodcasts om deze sportzomer te luisteren

Aan media-aandacht zal het tijdens dit EK voetbal niet ontbreken. Naast dagelijkse talkshows worden ook voetbalpodcasts ingezet om de sportprestaties te bespreken. Gino deelt zijn 4 favorieten.

Dit wil je weten over het Nederlands elftal
 

Dit wil je weten over het Nederlands elftal

Het duurde even (zeven jaar), maar het Nederlands elftal doet weer mee aan het EK! Dit wil je weten over onze spelers en winkansen.

nieuwste blogs