Voetbal

VOETBAL

KNVB Collectie 2022
 

Dit is de Nederlands elftal collectie voor 2022!

Op 20 november is het weer tijd voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Bereid je voor met de nieuwe Nederlands elftal collectie van Nike die is geïnspireerd op het rijke verleden van het Nederlands elftal!

 

Het EK Vrouwenvoetbal staat weer voor de deur!

Op 6 juli start het EK Vrouwenvoetbal in Engeland. De Oranjeselectie zit weer vol met topspeelsters die het gaan opnemen tegen onder andere Zweden en Portugal. Ben jij er al helemaal klaar voor? Ontdek het in deze blog!

       

Geef je op voor een Perry clinic en ontdek nieuwe sporten!

Deze zomer staat in het teken van verschillende Perry clinics: gratis sportclinis waarbij jij verschillende technieken leert, de hele zomer lang! Kies een leuke of uitdagende clinic en geef je samen met vrienden of familie op.

 

Scoor nog snel jouw nieuwe Oranje-outfit!

Het Nederlands elftal thuisshirt staat in het teken van de welbekende Hollandse leeuw. Het shirt is voorzien van een geometrische leeuwenkopgraphic dat de trots en zelfverzekerdheid van het team laat zien.

4 voetbalpodcasts om deze sportzomer te luisteren
 

4 voetbalpodcasts om deze sportzomer te luisteren

Aan media-aandacht zal het tijdens dit EK voetbal niet ontbreken. Naast dagelijkse talkshows worden ook voetbalpodcasts ingezet om de sportprestaties te bespreken. Gino deelt zijn 4 favorieten.

Dit wil je weten over het Nederlands elftal
 

Dit wil je weten over het Nederlands elftal

Het duurde even (zeven jaar), maar het Nederlands elftal doet weer mee aan het EK! Dit wil je weten over onze spelers en winkansen.

EK voetbal 2021: de speelsteden, stadions, poules en corona
 

EK voetbal 2021: de speelsteden, stadions en poules

2020 had het jaar moeten worden van het EK voetbal. Maar EURO 2020 staat nu over een paar dagen op de kalender. Hoe dat ook alweer zit, en wat je kunt verwachten, lees je in dit blog.

Tips om in coronatijd met een Oranjegevoel het Nederlands elftal te kijken
   

Tips om in coronatijd met een Oranjegevoel het Nederlands elftal te kijken

In deze blog deelt Martijn de leukste tips om van ‘onze’ eerste wedstrijd in de Nations League toch een Oranje-festijn te maken!

5-opmerkelijkste-shirts-2020
 

De 5 meest besproken voetbalshirts van dit seizoen

Liefhebbers van voetbalshirts herkennen het wel. Je kijkt uit naar het moment dat de nieuwe shirts worden gepresenteerd. “Hoe zien

nieuwste blogs