Tips om te rennen door weer en wind

Natuurlijk kennen we de open deuren en de standaard formuleringen voor alle hardloop blaadjes/blogs etc. Om een paar van die mooie open deuren te noemen: Zorg voor goede kleren een lekker jack en een fijne broek. Ik ben persoonlijk ontzettend fan van de kleding van Nike en deze voldoen zeker aan de standaard deuren! Een andere standaard tip of deur zijn goede schoenen: Er zijn dus schoenen die je voeten droog houden en belangrijker nog geen soppende sokken.. En dus kan je dan het altijd prettige en aangename sop sop geluid bij elke stap voorkomen. Mocht je toch ernstig gehecht zijn aan natte sokken en sop sop, koop dan vooral niet de Nike shield schoenen! De waterafstotende lagen helpen je voeten droog te houden en de zool biedt een goede grip op natte ondergronden. Maar dat waren genoeg open deuren voor vandaag: hier 7 x waarom je wel zou moeten gaan rennen in de regen Lotte stijl! 

  1. Het is goed voor je immuunsysteem.

Het is de leukere versie van de Wim hof methode, het is nat en het is koud dus goed voor je immuunsysteem, maar terwijl je daaraan werkt doe je iets wat je leuk vind en wat ervoor zorgt dat je in shape blijft!

2. Je mag plassen stampen in mooie schoenen!

Hoe cool is dat..? Je ugly regenlaarzen mogen in de kast blijven staan en je kan gewoon je hippe mooie hardloopschoenen aan! Je moeder wordt niet boos omdat je perse in die plas wil stampen.

3. De rust…

Zoals hierboven al aangegeven het moment dat de hemelsluizen openstaan en het pijpenstelen regent zal het geen file lopen of slalommen over je favoriete hardlooproutes zijn.. Prima reden om juist wel de regen in te stappen! 

4. Laten zien hoe bad ass, met een good ass jij bent!

Door weer en wind! 

5. Iets met regen en meer zuurstof in de lucht.

Er zijn mensen die geloven dat als het regent er meer zuurstof in de lucht zit. Dus misschien wel juist de ideale periode om niet alleen je regenkleding te testen maar ook voor dat PR te gaan! 

6. Het is net Hollywood.

De mooiste scenes zijn de scenes in de regen maar een scene in de regen is bijna in elke romantische comedie wel terug te vinden.. Dus de ideale manier om je eigen fantasie en romantische komedie scene te spelen is door juist te gaan rennen in de regen! Mocht Horror en griezelen meer jou favoriet zijn dan zou ik deze reden skippen en daar vooral niet teveel over fantaseren.. 

7. Beste reden van all:

Omdat je trainingschema het zegt, dus gaan met die banaan! Er is nooit een echt goed excuus om niet te gaan namelijk! (behalve met 40 graden koorts dan mag je zelfs van mij thuisblijven…;-) ) 


lotte-nike-blog-2 (1) (1)

Ik ben Lotte en ben te vinden op wanderlotje.com. Ik ben een echt Duracell konijntje en verkocht aan de triathlon sport met name het lopen en fietsen, zwemmen blijft de zwakste schakel. Naast zelf trainen schrijf ik over het sporten met lichamelijk uitdagingen zoals reuma. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *