The Lazy Gym: Dé 15 minuten workouts om fit mee te worden

Heb jij een druk (werk)schema en probeer je hier en daar te sporten, maar wil dit niet altijd lukken? Of hou je stiekem helemaal niet van een lange sportsessie, maar wil je wel graag actief bezig blijven? Dan zijn de workouts van The Lazy Gym perfect voor jou! In maar liefst vijftien minuten werk jij aan je conditie, spieren en flexibiliteit. Wil jij op deze manier jouw actieve lifestyle vasthouden? Dan hebben wij wat leuks voor jou! Wij gaan namelijk in samenwerking met The Lazy Gym drie gratis workoutvideo’s uploaden op ons YouTube kanaal!

Waar jouw focus ook ligt, bij The Lazy Gym vind je altijd voor ieder moment een passende workout. De workouts beginnen met een korte ‘Body Activation’ om jouw spieren warm te maken. Waarna Sarah overgaat naar de workout. Op het einde sluit zij af met ‘The Final’, dit kan je zien als een cooling-down om weer tot rust te komen en je spieren te stretchen.

De eerste workout bestaat uit bodyweight oefeningen die een goede balans vormen tussen kracht en hier en daar wat cardio.

Ga jij graag met gewichten aan de slag? Dan is de tweede workout met de kettlebell echt iets voor jou. Hierbij worden bodyweight oefeningen gecombineerd met oefeningen waarbij je de kettlebell gebruikt. Heb jij deze niet in huis? Geen probleem! Gebruik dan een dumbell of een ander zwaar voorwerp uit je huis, denk bijvoorbeeld aan een zware waterfles of een tas vol boeken.

De derde workout is meer gericht op het verbeteren van jouw mobiliteit in combinatie met lichte krachtoefeningen. Deze training is ideaal wanneer jij behoefte hebt aan een wat lichtere workout, of wanneer je merkt dat je lichaam wat stijf is.

De workouts van The Lazy Gym zijn speciaal gericht op mensen die maar kort de tijd hebben voor een workout en deze snel tussen hun dagelijkse bezigheden door willen uitvoeren. Doordat het een online platform is ben jij niet gebonden aan een vaste plek en voer je de workouts gemakkelijk thuis of buiten in een park uit. Moet het avondeten bijvoorbeeld een halfuur in de oven? Trek dan snel je sportoutfit aan en voer ondertussen een van de vijftien minuten workouts uit!

Spreken bovenstaande workouts jou aan? En wil jij graag net zo fit worden als Sarah? Test de bovenstaande workoutvideo’s dan nu gratis uit op ons YouTube kanaal. Laat dit nou net dat extra steuntje in de rug zijn dat jij nodig hebt om te gaan sporten.

Jij voelt je straks fit en energiek gedurende de dag dankzij de korte, maar krachtige workouts! Wil jij er tijdens het trainen net zo sportief uitzien als Sarah? Dat kan! Want alle sportoutfits die zij in de video’s draagt zijn bij Perry te koop. Zet alle excuses opzij en laat niet jou meer tegenhouden om die workout te rocken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *