adidas lanceert de Ocean Storm Pack

Nog geen maand geleden introduceerde adidas de ‘Magnetic Storm Pack’, waarin het onder andere de bekende ACE, X 17.3 en de Copa in een nieuw jasje hees. Maar er is opnieuw storm op komst. Maak je op voor adidas’ nieuwe ‘Ocean Storm’, waarin het de schoenen nog verder geperfectioneerd heeft.

De nieuwe Nemeziz 17

De Nemeziz staat ook wel bekend als de schoenenlijn die gedragen wordt door Lionel Messi. Maar inmiddels ook door Kasper Dolberg, die gekozen is om samen met Messi en andere topspelers deze schoenen te mogen dragen. Ook voor dit nieuwe ontwerp heeft adidas de inspiratie uit de medische hoek gehaald. Het bovenwerk, de ‘TORSION TAPE’, is geïnspireerd door medische taping en creëert maximale wendbaarheid met ondersteuning. Een eigenschap waar geen enkel andere schoen van adidas over beschikt. Deze nieuwe Nemeziz draagt een ingrijpend, nieuw jasje in de kleur blauw, dat jij onder elk tenue kan dragen. Deze schoenen zijn vooral ontworpen voor echte spelmakers, de behendige spelers.

De nieuwe X 17

Onder de voetballer is de X een welbekende voetbalschoen. adidas is al enige tijd bezig om ervoor te zorgen dat de voetbalschoenen die jij aantrekt, steeds meer om je voet gaan zitten. Hierop heeft het Duitse merk iets slims bedacht: ‘techfit’. Deze compressiestof, die al langer te vinden is op de X 17, is dit keer voorzien van nieuwe graphics. Deze lopen bij de X 17.1 nu ook door tot aan de compressiesok. Dit maakt het ‘speed skin-bovendeel’ tot een prachtige in zijn geheel gekleurde schoen. Onderop de schoen beschikt de X 17.1 over de ‘TRANSITION SPRINTFRAME’; een extreem licht noppensysteem voor stabiliteit en lichtvoetigheid.

De nieuwe ACE 17

De ACE-lijn van adidas is ontworpen voor de spelers die zelfs in de kleinste ruimtes hun kansen weten te creëren. Met deze lijn aan je voeten is de wedstrijd van jou. Het bovenwerk van de ACE 17.1 is gemaakt van Primeknit-materiaal, dat ervoor zorgt dat je de schoen niet eerst hoeft in te lopen. Ultralicht draagcomfort en een ultradunne laag op het bovenwerk helpen jou erbij om de schoenen netjes te houden: water en vuil blijven op afstand. Net zoals de X 17.1 beschikt de ACE over een extreem lichte SPRINTFRAME-loopzool.

adidas Ocean Storm Pack

Luuk

Ik ben Luuk Janssen, 22 jaar. Ik heb 15 jaar gevoetbald en ben werkzaam bij de Perry Sport in Nijmegen. Voetbal is mijn passie en ik besteed er veel vrije tijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *