Sporten met Sarah

Wij willen jullie voorstellen aan Sarah (@sarahmenig), getrouwd met Dansiman en moeder van Thijmen (10), Julian (7) en Adam (0). Daarnaast is ze eigenaresse van @bodyhoop. De komende tijd gaat ze jullie een kijkje geven in haar leven. Want hoe blijf je fit en in beweging met de kids thuis en een dichte sportschool? Ben jij benieuwd? Kijk dan snel mee, want in het eerste filmpje laat ze zien wat haar oefening van de dag is: squats! ?️‍♀️

Samen sporten in de duinen

Sarah is ook met haar vriendinnen in de duinen wezen sporten. Daar hebben ze, op een gepaste afstand van elkaar, samen kunnen trainen! ?️‍♀️
In deze aflevering laat ze zien hoe je heel makkelijk met en zonder gewichten een effectieve workout kunt doen in de buitenlucht.
De training bestaat uit:
• 4x van een (zand)heuvel afrennen
• 10 sets van thrusters of wissel een burpee af met 3 schouder presses

Rek en strek les van Julian

Julian, de middelste zoon van @sarahmenig, is onze personal trainer voor een dag. Hij laat zien hoe je moet rekken en strekken. Spoiler: dat gaat niet even makkelijk ?

Gelukkig laten ze zien wat voor activiteiten je nog meer thuis kunt doen met de kids. Zo vervelen ze zich de komende tijd niet! ?

Lekker en makkelijk recept met mini workout

Van Sporten met Sarah naar Koken met Sarah ?‍?

Sporten en gebalanceerd eten gaan samen hand in hand, daarom laat Sarah ons zien hoe je een makkelijke gegrilde tomatensoep kunt maken en een mini workout voor tussendoor!
Ben je geen soep liefhebber? Laat het brood eruit, voeg verse basilicum toe en je hebt een heerlijke pastasaus! Bekijk ook het filmpje op onze IGTV ?

Activiteiten thuis voor de kids

Ben je nog op zoek naar sportieve thuisactiviteiten om met het gezin te doen? Breng het strand gewoon naar je tuin toe met de nieuwe sport en spel collectie van Perry! ?
Sarah en haar kids hebben zich geen minuut verveeld, en hebben heerlijk samen kunnen spelen in de tuin vanmiddag. ☀️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.