Scoor nog snel jouw nieuwe Oranje-outfit!

Het EK-voetbal barst los! Turkije en Italië trappen vanavond af en dan is het EK 2021 officieel begonnen. We mogen een maand lang gaan genieten van mooie wedstrijden, met als hoogtepunten de wedstrijden van ons eigen Oranje. Nederland speelt haar eerste poulewedstrijd op zondag 13 juni om 21:00 uur tegen Oekraïne. Maar de grote vraag is nu: ben jij er al klaar voor?

We zitten nog middenin de coronatijd en helaas zit voetbal kijken met heel veel mensen in de kroeg of elders er niet in. Maar dat weerhoudt ons er uiteraard niet van om er alsnog een feestje van te maken! En dat begint natuurlijk allemaal bij je eigen Oranje-outfit. Door jezelf in het oranje te hullen laat je zien dat je 100% achter Holland staat. En hoe kan dat beter dan met het officiële Nederlands elftal thuisshirt?

Nederlands elftal voetbalshirt 2020/2021

Het Nederlands elftal thuisshirt staat in het teken van de welbekende Hollandse leeuw. Het shirt is voorzien van een geometrische leeuwenkopgraphic dat de trots en zelfverzekerdheid van het team laat zien, en vormt met een verborgen kroongraphic aan de binnenkant van de kraag een eerbetoon aan het koninklijke erfgoed van Nederland. Afgemaakt met het KNVB Nederland-embleem en het Nike-logo op de borst.

Bij Perry scoor je nog snel jouw nieuwe Oranje-outfit! Voor zowel heren, dames, kinderen als baby’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.