Ren 16 mei mee met de Perry Solo City Run in Utrecht

Op zondag 16 mei organiseren we een leuke Solo City Run vanaf de Perry-winkel in Utrecht. We hebben twee leuke routes voor jullie klaarstaan van vijf en tien kilometer die jou langs verschillende hotspots in Utrecht leiden. Ren jij mee samen met je hardloop-buddy?

Meedoen is simpel: je schrijft je in via het inschrijfformulier (klik op onderstaande button), zodat je in de week van de run de door jou gekozen route in je mailbox ontvangt. Op zondag 16 mei meld je jezelf aan in de Perry-store aan de Achter Clarenburg (in winkelcentrum Hoog Catharijne) en vanaf daar begint jouw run. Na afloop meld je opnieuw in de winkel en ontvang je een leuk aandenken.

Starten kan in verschillende tijdsblokken, verspreid over de dag. Op deze manier voorkomen we drukte en maken we het mogelijk om altijd 1,5 meter afstand te bewaren. Ren je samen met je hardloopmaatje? Leuk! Schrijf jullie dan wel graag allebei apart in, zodat we weten hoeveel mensen er op een tijdstip komen. In de Perry-store hebben we kluisjes waar je jouw spullen kunt achterlaten en een watertap om je bidon te vullen. Zien we je (jullie) dan?!

Locatie: Perry Sport Utrecht – Achter Clarenburg 48, 3511 JJ
Datum: zondag 16 mei
Tijd: 12:00 – 17:00 uur

Meedoen? Schrijf je in via onderstaande button!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *