Predator is terug: adidas lanceert ‘Sky Stalker’

adidas lanceert de Sky Stalker pack, en daar is de iconische Predator een onderdeel van. Vanaf 29 november is de Predator weer verkrijgbaar bij de Perry en daarmee terug van weggeweest.

In 1994 begon adidas met het produceren van de Predator-voetbalschoen. Maar pas in 2002 werd het iconische model uitgebracht. De schoen is zo aantrekkelijk vanwege zijn zwarte kleur en witte strepen. Iemand die niet graag wilt opvallen op het veld, en houdt van een mooie neutrale kleur wordt al snel verliefd op de nieuwe Sky Stalker Predator.

Logischerwijs heeft adidas vooral gekeken naar de Predator van 2002. Maar adidas koos er wel voor om er een nieuwe silo aan toe te voegen. Met de Predator van 2002 in het achterhoofd heeft adidas de schoen gemoderniseerd. De Predator is bedoeld voor de speler die de wedstrijd naar zijn hand kan zetten. De schoen wordt dan ook mede gedragen door drie van de beste controleurs die er op de internationale voetbalvelden rondlopen: Dele Alli, Mesut Özil, en Paul Pogba. 

Je herinnert je vast de Champions League-finale tegen Bayer Leverkusen nog wel, op 15 mei 2002. Zinedine Zidane scoorde op fenomenale wijze tegen Leverkusen met de Predators aan zijn voeten. David Beckham en Zinedine Zidane schreven al geschiedenis met deze voetbalschoenen. Wanneer begin jij met geschiedenis schrijven? 

adidas predator voetbalschoen

Luuk

Ik ben Luuk Janssen, 22 jaar. Ik heb 15 jaar gevoetbald en ben werkzaam bij de Perry Sport in Nijmegen. Voetbal is mijn passie en ik besteed er veel vrije tijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *