Perry X On – Running Remixed

Op zaterdag 8 augustus organiseren we samen met On een Running Remixed event bij The Conscious Club in Amsterdam.

Het evenement bestaat uit twee delen:

1. Een run
Tijdens deze leuke run nabij het Vondelpark krijg je de gelegenheid om de nieuwe On running schoen, de On Cloud X, uit te testen. De run is ongeveer 4 km en wordt verzorgt door een echte On running trainer!

2. Breathwork
Deze sessie bestaat uit specifieke ademhalingsoefeningen. Diepe en ritmische in- en uitademingen worden gevolgd door een pauzetijd, waarbij je een moment je adem inhoudt: je zult versteld staan van de effecten en hoe je daadwerkelijk in staat bent om je ademhaling te controleren!

Het evenement vindt plaats bij The Conscious Club. Deze locatie is het eerste klimaat neutrale grachtenpand van Amsterdam en DE plek voor een evenement waar body & mind samen worden gebracht .

Naast deelname aan een te gek evenement zorgen we voor een On running T-shirt in jouw maat, koffie/thee vooraf en een lekkere smoothie achteraf.

We vragen voor dit evenement een kleine bijdrage van 5.- euro. Deze krijg je bij deelname aan het event terug in de vorm van een Perry giftcard t.w.v. 5.- euro welke je in onze stores in kunt leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *