Nike eert CR7 met Cut to Brilliance Pack

Cristiano Ronaldo heeft samen met Nike een nieuwe schoenenlijn uitgebracht. Deze is vanaf 2 oktober te verkrijgen. Wie de naam Cristiano Ronaldo hoort, denkt aan records. Dit fenomeen heeft bijna alle records die je kunt bedenken gebroken of gevestigd. Nadat Ronaldo en Nike al eerder vier Mercurial-hoofdstukken presenteerde, komt Nike nu met het vijfde hoofdstuk. Cut To Brilliance Pack is de titel!

Reis naar succes

Cristiano Ronaldo werd bekend bij Sporting Portugal, waar hij later werd ontdekt door Sir Alex Ferguson. Hij maakte de overstap naar Manchester United en maakte daar furore. Na een aantal jaar geschitterd te hebben in het prachtige stadion ‘Old Trafford’, maakte hij de overstap naar Real Madrid. De Madrilenen kochten Ronaldo voor het destijdse recordbedrag van 94 miljoen euro. Destijds was hij de duurste speler ooit. De nieuwe Cut To Brilliance pack belichaamt de overstap die Ronaldo maakte naar Real Madrid. Nike heeft gekozen voor de maagdelijke witte kleur met fantastische details. Zo bevat het bovenwerk een op diamanten geïnspireerd patroon. Als echte die-hard Cristiano Ronaldo fan is dit een schoen die jij zeker wilt hebben.

Nike CR7 signature Boot
Nike CR7 Signature Boot

Inspiratie

Cristiano Ronaldo is met zijn manieren en uiterlijk een inspiratie voor jonge maar ook wat oudere voetballers. Iedereen kent zijn gedrag en dit neemt de jeugd ook graag over. Keihard heeft hij gewerkt om zover te komen. Momenteel rijgt hij samen met zijn teamgenoten en individueel de records aan elkaar. Zelf won hij al 29 individuele prijzen in 20 jaar als voetballer op professioneel niveau. Ronaldo scoorde in 716 wedstrijden maar liefst 529 keer. Wil jij Ronaldo achterna? Dan is de nieuwe Mercurial ‘Cut To Brilliance’ voetbalschoen iets voor jou! Zelf heeft Ronaldo een variant op de schoenen ook al gezien en gedragen: ”De details van de witte schoenen, de kleur, de diamanten, echt fantastisch. Ik ben er 100% van overtuigd dat mensen deze schoenen cool gaan vinden.” De noppen zijn dezelfde haakvormige noppen die je van Nike gewend bent.

Nike CR7 zool
cut to brilliance mercurial

Luuk

Ik ben Luuk Janssen, 22 jaar. Ik heb 15 jaar gevoetbald en ben werkzaam bij de Perry Sport in Nijmegen. Voetbal is mijn passie en ik besteed er veel vrije tijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *