Moederdag: 5 cadeautips om sportieve moeders te verwennen

Eigenlijk is het iedere dag Moederdag, maar op zondag 9 mei worden moeders extra in het zonnetje gezet. Verras jouw moeder daarom met een ontbijt (op bed), extra dikke knuffel of een mooi cadeau. Heeft jouw moeder een actieve leefstijl? Dat komt goed uit, want bij Perry bieden we volop cadeau-inspiratie voor sportieve moeders.

Over Moederdag

Moederdag komt oorspronkelijk voort uit het vereren van vrouwelijke goden en belangrijke moeders, zoals Maria de moeder van Jezus Christus. Rond 1907 begon de Amerikaanse Anna Marie Jarvis met het promoten van Moederdag, als waardering voor moeders en haar eigen moeder in het bijzonder. In 1914 werd Moederdag een nationale feestdag in Amerika en in 1925 waaide de traditie over naar Nederland.

1. Yogi

Wordt jouw moeder dolgelukkig van een ontspannende yogasessie? Dan is een nieuw yogamatje een leuke cadeautip! Met deze zwart-roze INQ yogamat maakt jouw moeder helemaal de blits in de volgende yogales en flowt ze soepel van de Downward-facing dog naar de Tree.

INQ YOGAMAT 5 MILLIMETER TPE ZWART/ROZE
€24,99

2. Fietsfanaat

Deze stijlvolle, zwarte fietshelm van AGU is het ideale cadeau voor moeders die het liefst ieder vrij moment op de (race)fiets zitten. Biedt optimale veiligheid en ziet er ook nog eens stoer uit!

AGU ATTIVO FIETSHELM ZWART €59,99

3. Powervrouw

Ook vrouwen zijn fan van de gym om te werken aan hun kracht en core. Jouw moeder ook? Geef dan deze rode sporttight van Pink Soda cadeau. De legging heeft de kleur van de liefde en helpt jouw moeder om het maximale uit haar workout te halen.  

PINK SODA DIVA SPORTTIGHT ROOD DAMES
€27,99

4. Sprinter

Scoor punten bij je moeder met deze roze-zwarte hardloopschoenen van Nike. Zitten heerlijk en garanderen snelle sprints.

NIKE QUEST 3 HARDLOOPSCHOENEN ROZE/ZWART DAMES €74,99

5. Waternimf

Zwemt jouw moeder in één ademteug het hele zwembad rond? Met dit modieuze, blauw-roze badpak van adidas ziet ze er sportief uit, maar wordt tegelijkertijd haar snelheid bevordert. Het perfecte cadeau voor echte waternimfen…

ADIDAS SH3.RO 4XENIA BADPAK BLAUW/ROZE DAMES
€44,99

kim-tol

Hi! Ik ben Kim van storyofourlives.nl. Een millennial die het leven vooral niet te serieus neemt met een grote passie voor schrijven in elke vorm van het woord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *