Krijg extra energie van jouw nieuwe hardloopbuddy: de adidas Ultraboost 21!

Je kunt het vast niet ontkennen: de donkere dagen en het koude weer zorgen ervoor dat je wat minder energie hebt dan normaal. Door de huidige lockdown zijn teamsporten en sportscholen helaas een no-go. Wat nu? Go for a run! Waar en wanneer je maar wil, hardlopen kan altijd. Kun jij wel wat extra energie gebruiken tijdens de lockdown? Trek jouw hardloopschoenen uit de kast en ga ervoor! Elke hardloper zal het beamen: niets kan je zoveel energie brengen als het ervaren van een runners high!

Zijn jouw oude schoenen toe aan vervanging of ben je op zoek naar extra energie? Een van de meest toonaangevende hardloopschoenen van adidas is vernieuwd en wordt op 4 februari gelanceerd. Innovatie na innovatie en test na test op zoek naar de perfecte balans van gewicht, demping en responsiviteit. Bij iedere nieuwe lancering van een Ultraboost staat de feedback vanuit hardlopers centraal. De productontwikkelaars hebben de feedback van hardlopers meegenomen en verwerkt in de drie belangrijkste elementen van de Ultraboost 21. Kortom: het BOOST-materiaal, het Primeknit+ bovenwerk en het LEP Torsion-systeem zorgen voor meer energieteruggave en een hoog comfort gehalte. In dit blog nemen we je mee en bespreken we deze drie elementen met elk hun vernieuwing.

6% meer BOOST

Wat de Ultraboost 21 echt uniek maakt is het BOOST-dempingsmateriaal. Het BOOST-materiaal bestaat uit kleine balletjes samengeperst in een zool. Door de speciale celstructuur wil het materiaal snel terugveren naar de originele vorm wanneer het ingedrukt wordt. Hierdoor heeft het materiaal een hoge energieteruggave en geeft het een ‘boost’ bij elke stap die je zet. In de Ultraboost 21 is zelfs 6% meer BOOST-materiaal verwerkt dan in zijn voorgangers. Het boost-gevoel wordt hierdoor versterkt en geeft je net dat stukje extra energie tijdens jouw run! Hello energy! Bovendien kan het materiaal niet uitdrogen en is het ontzettend duurzaam waardoor je langer plezier zal hebben van de demping!

Wist je dat? Een hardloopschoen gemiddeld 1200 kilometer meegaat? Het BOOST-materiaal in de Ultraboost 21 vermindert zelfs de eerste 500 kilometer niet qua dempend vermogen!

Primeknit+, milieuvriendelijk & comfortabel

De Ultraboost 21 staat ook wel bekend om de comfortabele sokfit door het gebruikte Primeknit+-materiaal. Primeknit is een geweven naadloos bovenwerk wat als een sok om je voet aansluit. Door de naadloze en ademende constructie ervaar je geen irritatie of drukpunten. Het Primeknit+-materiaal heeft een hogere dichtheid en een gladder oppervlak dan zijn voorgangers. Een extra pluspunt: het bovenwerk is gemaakt van Primeblue. Primeblue is een gerecycled high-performance materiaal wat ten minste 50% Parley oceaan plastic bevat. Een win voor jou en een win voor onze planeet.

Linear Enery Push Torsion Systeem

Een soepele afwikkeling en extra push tijdens de afzet? Daar helpt het Torsion-systeem bij! Dit systeem wordt al tientallen jaren in adidas-schoenen verwerkt en is in de Ultraboost 21 vernieuwd. Torsion is een vork die door de schoen heenloopt en zorgt voor versteviging in de middenvoet en individuele bewegingsvrijheid van de voor- en achtervoet. De nieuwe variant van dit systeem wordt ook wel LEP genoemd wat staat voor Linear Energy Push. Het LEP Torsion-systeem is in vergelijking met zijn voorganger in de voorvoet nog stijver gemaakt wat zorgt voor een extra push bij de afzet. Hierdoor ervaar je een soepele afwikkeling met een extra zetje en kun je het maximale uit jouw run halen!

Perfecte match?

De Ultraboost 21 is ontzettend veelzijdig en geschikt voor hardlopers met een neutrale loopstijl. Ben je op zoek naar een hardloopschoen met maximale demping? Zeg hallo tegen ongelooflijke energieteruggave met de nieuwe Ultraboost 21! Beginnende hardloper of runfanaat: de Ultraboost 21 is jouw runningbuddy. De schoen is door zijn dempend vermogen zowel geschikt voor kortere afstanden zoals 5 kilometer als langere afstanden zoals 20 kilometer.

Shop & run!

Maximale energieteruggave, lichtgewicht, een comfortabele fit én een soepele afwikkeling. Dat is Ultraboost 21 in een notendop. Klinkt deze schoen als jouw nieuwe hardloopbuddy? Je shopt hem nu voor €180,- op Perrysport.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *