How to

HOW TO

   

Met deze 5 tips speel je iedereen van het veld

Zorg ervoor dat jij de sterren van de hemel speelt straks op het voetbalveld. Met de vijf handige tips in deze blog weet jij straks het winnende doelpunt te maken!

   

Tips: kerstcadeautjes voor sportievelingen!

De feestdagen kom er weer aan en dat betekent dat het tijd is om cadeaus in te slaan. Heb jij een aantal sportievelingen tussen jouw vrienden en familie? Doe dan inspiratie op in de blog voor sportieve kerstcadeautjes.

Outdoor circuittraining
   

De 5 stappen om je eigen circuittraining te maken

Bij een circuittraining voer je verschillende oefeningen kort achter elkaar uit. Maar hoe kies je nou welke oefeningen dit worden? En welke materialen heb je hiervoor nodig? Ontdek in deze blog hoe jij jouw eigen circuittraining opzet!

hardlopen
  

Hoe start je weer met hardlopen na een lange tijd?

Ben jij voor een langere periode gestopt met hardlopen en wil je dit graag weer oppakken, maar heb je eigenlijk geen idee waar te beginnen? In deze blogs geven wij jou een aantal tips zodat jij zonder blessures het hardlopen snel weer oppakt!

adidas voetbalschoenen
  

3 voetbalschoenen om het seizoen mee af te trappen

Het voetbalseizoen is weer gestart en daarbij mag een goed paar voetbalschoenen natuurlijk niet ontbreken. Echter komt er bij het kiezen van de schoenen een boel kijken zoals de ondergrond. Met de tips in deze blog vind jij de perfecte fit!

Fit samen met je kind
    

Met deze 5 tips blijf jij samen met je kind fit

Zorg er samen met je kind voor dat jullie beide fit blijven, zowel fysiek als mentaal. Sporten met je kind is op veel verschillende manieren mogelijk. Ontdek in deze blog hoe jij met je kind fit blijft door samen te trainen.

Atletiek
   

Zo begin je zelfverzekerd aan je allereerste sportsessie

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet zo goed hoe? In deze blog delen wij met jou een aantal tips waardoor jij straks vol zelfvertrouwen klaarstaat om aan je eerste sportsessie te beginnen. Kom maar op!

zwemmen met gezin
    

De top 6 leukste sportactiviteiten voor het hele gezin

Breng tijd door met je gezin en blijf ondertussen lekker fit. Hoe doe je dat? Ga gezellig samen sporten! In deze blog vind je genoeg inspiratie voor leuke sportactiviteiten die je samen met de hele familie kan doen.

Hardlopende vrouw en man
  

Wat is de beweegnorm en hoe voldoe je eraan?

Genoeg bewegen is erg belangrijk voor je gezondheid. Heb jij er al eens over nagedacht of je de beweegnorm haalt? Hoe belangrijk is de beweegnorm eigenlijk en hoe kun je die het beste opvolgen? Lees het in deze blog!

nieuwste blogs