How to

HOW TO

Fit samen met je kind
    

Met deze 5 tips blijf jij samen met je kind fit

Zorg er samen met je kind voor dat jullie beide fit blijven, zowel fysiek als mentaal. Sporten met je kind is op veel verschillende manieren mogelijk. Ontdek in deze blog hoe jij met je kind fit blijft door samen te trainen.

Atletiek
   

Zo begin je zelfverzekerd aan je allereerste sportsessie

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet zo goed hoe? In deze blog delen wij met jou een aantal tips waardoor jij straks vol zelfvertrouwen klaarstaat om aan je eerste sportsessie te beginnen. Kom maar op!

zwemmen met gezin
    

De top 6 leukste sportactiviteiten voor het hele gezin

Breng tijd door met je gezin en blijf ondertussen lekker fit. Hoe doe je dat? Ga gezellig samen sporten! In deze blog vind je genoeg inspiratie voor leuke sportactiviteiten die je samen met de hele familie kan doen.

Hardlopende vrouw en man
  

Wat is de beweegnorm en hoe voldoe je eraan?

Genoeg bewegen is erg belangrijk voor je gezondheid. Heb jij er al eens over nagedacht of je de beweegnorm haalt? Hoe belangrijk is de beweegnorm eigenlijk en hoe kun je die het beste opvolgen? Lees het in deze blog!

Familie op het strand
  

De leukste cadeautips voor moederdag

Verwen je moeder met een sportief cadeau dit jaar en zet haar daarmee extra in het zonnetje! Vind de leukste items om haar te laten ontspannen na drukke dagen.

Stretchen voor het sporten
  

Kramp, blessures en andere complicaties tijdens het sporten: Zo voorkom je ze!

Net als je een paar weken intensief aan het sporten bent, krijg je opeens kramp of een blessure. Voor sommige mensen is dit een grote nachtmerrie. In deze blog lees je hoe je de kans op een blessure verkleint.

Meisje met paaseieren
 

Paasspelletjes met de kids: De 8 leukste op een rij!

Het paasweekend staat op het punt te beginnen. Tijd om iets leuks te doen met je kids! Wij helpen je met deze blog alvast op weg naar een weekend vol plezier en quality time met familie. Nu alleen nog hopen op goed weer!

Man hardlopen
  

Hoe start je weer met hardlopen na een winterstop?

Het behouden van een hardlooproutine is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien zijn jouw hardloopschoenen ook wel achterin de kast beland. Lees in deze blog hoe je jouw hardlooproutine weer kunt oppakken!

blog-sportevent-obstacle-run-2022-header
 

Zo organiseer je een sportevent voor vrienden en familie

Vergeet etentjes en borrels met familie en vrienden. Organiseer een keer een sportevent! Lekker sporten, dollen en lachen met elkaar in de buitenlucht. Lees in deze blog hoe je dat doet!

nieuwste blogs