Home workouts met Sarah

Heb jij ook een kettlebell maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Sarah van FitGirl.nl heeft voor Perry een 30 dagen kettlebell programma gemaakt, zodat jij met jouw kettlebell daadwerkelijk resultaat behaalt. Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een duidelijke opbouw naar meer spierkracht en uithoudingsvermogen.

De eerste 7 kettlebell lessen van dit programma vind je samen met verschillende instructievideo’s gratis op deze pagina. Wil je ook de achtergrondinformatie, bijpassende yoga oefeningen, mindset coaching en je metingen bij kunnen houden, schrijf je dan in op FitGirl.nl/Perry7dagengratis

Hoe werkt de 30 dagen Fit Challenge?

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Om blessures te voorkomen is het verstandig om eerst de instructie videos te bekijken. Sporten met de kettlebell is een explosieve vorm van bewegen – zeker met een kettlebell wil je niet jezelf bezeren.

Instructievideo 1: Kettlebell Swing
Instructievideo 2: Squat
Instructievideo 3: Thruster, Windmill, Side bend en Row
Instructievideo 4: Reverse Lunge & Press

Nu ben je klaar om te beginnen aan de eerste 7 dagen van de Fit Challenge!

Dag 1 – Kettlebell en yoga workout

Bekijk eerst de instructievideo 1  voor de uitvoering van de kettlebell swing en instructievideo 2 voor de squat alvorens de kettlebell workout.
Klik hier voor de workout.

Dag 2: Kettlebell workout + Yoga

Al heerlijke spierpijn in aantocht? Wij wel! Ga aan de slag met de kettlebell workout. Daarna stretch je je spieren met een heerlijke yoga sessie.


Dag 3: Kettlebell Thruster, Windmill, Side-bend en Row + Yoga

Leer nieuwe kettlebelloefeningen de Thruster, Row, Side-bend en Windmill. Met deze oefeningen werk je aan je gehele lichaam en coördinatie. Bekijk instructievideo 3 voor de correcte uitvoering.
Klaar voor? Begin me de kettlebell workout. Klaar? Stretch je spieren met de yoga video.

Dag 4: Kettlebell Reverse Lunge & Press, Plank Hops + Yoga

De reverse lunge en press ken je misschien los van elkaar. De reverse lunge is een fitnessoefening voor de benen waarbij je met één been voorwaarts of achterwaarts uitstapt en weer terug. Bij de press druk je de kettlebell vanuit je schouder omhoog. Om de combinatie goed uit te voeren, raden we aan om eerst instructievideo 4 te bekijken.
Klik hier voor de kettlebell workout. Na de kettlebell workout, klik je hier voor de yoga workout.

Dag 5: Kettlebell Swing + Yoga

Vandaag swingen we ons fit! Je kunt ervoor kiezen om de kettlebell swing met twee handen of met één hand per keer te doen. Belangrijk is om de
Klik hier voor de kettlebell workout. Vergeet niet je spieren af te koelen met de yoga workout.

Dag 6: Kettlebell Thruster, Windmill, Side-bend + Yoga

Hier voer je dezelfde oefeningen uit als dag 3 van de Fit Challenge. Zet je coördinatie en buikspieren op de proef en voel het verschil met dag 3 – als het goed is kun je gemakkelijker de oefeningen uitvoeren.
Begin met de kettlebell workout. Daarna geef je de spieren rust met de yoga workout.

Dag 7: Kettlebell en springtouw workout + Yoga

We gooien de intensiteit omhoog met een conditietest. Pak de springtouw en je kettlebell en volg de laatste videos van de Perry Fit Challenge!
Begin eerst met de kettlebell workout, daarna doe je de ultieme conditietest met de springtouw workout.
Na de workout ben je helemaal óp. Stretch gelijk met de yoga video en geef jezelf een schouderklopje – you did it! Je hebt de eerste week erop zitten!

Het programma helemaal afmaken? Dat kan!
Neem dan een kijkje op FitGirl.nl/ en doe mee met het volledige 30 dagen programma met een speciale Perry korting Andere enthousiaste sporters gingen voor. Lees hier de ervaringen van het workout programma:

“Door het volgen van dit programma is mijn lichaam een stuk  slanker en strakker geworden bij mijn borstkas en taille. Ik heb het programma gevolgd met een kettlebell van 12 kilogram en het ging me goed af.”
– Hélène

“Sinds ik de oefeningen van FitGirl doe, voel ik me sterker. Sarah weet me iedere keer te motiveren en net dat stapje extra te zetten”
– Anoniem

Het is heerlijk overzichtelijk en duidelijk. Gewoon iedere dag even kort knallen.
Daar houd ik van!
– Anoniem

Motiveer jezelf met een nieuwe sportoutfit!
Shop hieronder de sportfoutfit van Sarah.

Shop hieronder de materialen voor je thuisgym.

Vind meer dan duizenden sportartikelen van je favoriete merken in de webshop.
Klik op de onderstaande button en ga direct naar Perry.


Vanaf 2009 helpen wij, Sarah Menig en Angelique Hulst – zowel online als offline – duizenden vrouwen succesvol fitter, strakker en leniger te worden. Met de fitness hoelahoep en andere attributen die sporten gemakkelijker en leuker maken. Jarenlang hebben we onze programma’s verbeterd, aangepast en verder uitgebreid. Wil je weten hoe het werkt? Ga naar FitGirl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *