Hardlopen

HARDLOPEN

sportschool loopband
   

Cardio of krachttraining?

Wil jij gaan sporten om fitter te worden, maar weet je niet wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken? In deze blog leggen wij het verschil tussen cardio en krachttraining uit zodat jij kan ontdekken wat het beste past bij jou.

hardlopen
  

Hoe start je weer met hardlopen na een lange tijd?

Ben jij voor een langere periode gestopt met hardlopen en wil je dit graag weer oppakken, maar heb je eigenlijk geen idee waar te beginnen? In deze blogs geven wij jou een aantal tips zodat jij zonder blessures het hardlopen snel weer oppakt!

       

Geef je op voor een Perry clinic en ontdek nieuwe sporten!

Deze zomer staat in het teken van verschillende Perry clinics: gratis sportclinis waarbij jij verschillende technieken leert, de hele zomer lang! Kies een leuke of uitdagende clinic en geef je samen met vrienden of familie op.

Man hardlopen
  

Hoe start je weer met hardlopen na een winterstop?

Het behouden van een hardlooproutine is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien zijn jouw hardloopschoenen ook wel achterin de kast beland. Lees in deze blog hoe je jouw hardlooproutine weer kunt oppakken!

Veilig hardlopen in het donker
  

Veilig sporten in het donker: hierop moet je letten

De echte zomermaanden zijn voorbij en het wordt weer langzaam donkerder. Dat laat ons natuurlijk niet tegenhouden om te gaan sporten!

Wat je wil weten over de Olympische Spelen van 2021
       

Wat je wil weten over de Olympische Spelen van 2021

We hebben er één jaar extra op moeten wachten, maar vrijdag 23 juli is het eindelijk zover en gaan de Olympische Spelen van start.

 

Hoe leer je hardlopen?

Wist je dat hardlopen niet alleen super is voor je conditie en je spiermassa maar dat je tijdens een rondje rennen ook werkt aan je weerstand, je longen en je lichaamshouding? Daarnaast zou het ook nog eens geweldig werken tegen stress.

  

De Nike Air Zoom Pegasus keert terug!

De ideale hardlooppartner is terug vol upgrades ten opzichte van de vorige versie. We hebben het over de nieuwe Nike Air Zoom Pegasus 38.

Hoe ga je om met Mentale druk?
   

Mentale druk, hoe ga je daarmee om?

Een goede balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning. Hoe ga je om met mentale druk en hoe houd je alle ballen hoog?

gezondheid

Yoga

De juiste balans

Gezondheid staat natuurlijk voorop. Maar hoe kun je er zelf zoveel mogelijk aan doen om gezond te blijven? Voldoende bewegen en een gezond voedingspatroon zijn erg belangrijk. Met onze recepten, lifestyle verhalen en uitleg over sport delen wij kennis en ervaringen.

blog-indoor-sporten-2021
      

Met deze 11 sporten kom jij de koude wintermaanden sportief door

Doe je eigenlijk niets liever dan buiten sporten, maar wordt het je nu toch écht te koud en te nat? Met onze lijst vol indoorsporten kom je de wintermaanden sportief en warm door!

Blog-bewegen-sporten-naast-baan-2021
   

Heb je een drukke baan? Zo blijf je gemotiveerd om te bewegen

Een fulltimebaan combineren met een sportieve lifestyle is een uitdaging, maar niet onmogelijk. In deze blog delen wij tips die jou helpen om de juiste balans te vinden.

In shape op skates - 5 fitvoordelen
  

In shape op skates: 5 fitvoordelen

Skaten is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning, maar er zijn meer voordelen aan de sport verbonden. Lees hier waarom je zo snel mogelijk skates in huis wilt halen.

fitness

Vrouw op yogamat met gewicht

Blijf fit!

Fitness: een enorm breed begrip. Want welke soorten fitness zijn er eigenlijk en waar is het allemaal goed voor? Of je nu je conditie wil verbeteren, vet wil verbranden of sterker wil worden: met de juiste workouts pak je jouw hele lichaam aan. Onze uitleg, tips en adviezen helpen jou op weg.

Outdoor circuittraining
   

De 5 stappen om je eigen circuittraining te maken

Bij een circuittraining voer je verschillende oefeningen kort achter elkaar uit. Maar hoe kies je nou welke oefeningen dit worden? En welke materialen heb je hiervoor nodig? Ontdek in deze blog hoe jij jouw eigen circuittraining opzet!

Björn Borg Seamless collectie zwart
  

De Björn Borg Seamless collectie

Ontdek de Seamless collectie van Björn Borg, die zo comfortabel is dat je hem niet meer wil uittrekken. Of je nu gaat sporten of naar de stad gaat, met deze collectie kan het allemaal!

The Lazy Gym
  

The Lazy Gym: Dé 15 minuten workouts om fit mee te worden

Heb jij een druk (werk)schema en wil jij daarnaast wel jou actieve levensstijl behouden? Dan zijn deze gratis workouts van The Lazy Gym perfect voor jou. In maar liefst vijftien minuten train jij je fit!

nieuwste blogs