Go Max: Red Bull Racing collectie 2019 nu verkrijgbaar

Na een lange winterstop is het weer zover. Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat weer van start. Met nieuwe bolides, vertrouwde – maar ook nieuwe gezichten en uiteraard nieuwe merchandise. De ogen zijn natuurlijk ook dit seizoen gericht op Max Verstappen. Maar er is meer waar ons hart sneller van gaat kloppen. Aanschouw hier de nieuwe F1 casual collectie van PUMA.

Aston Martin Red Bull Racing collectie 2019

Wie de laatste tijd goed heeft opgelet op social media, heeft vast een glimp opgevangen van de nieuwe kledinglijn van Red Bull Racing. Eerder al verscheen Max’s nieuwe bolide, de RB15, op het internet. En daar hoort natuurlijk ook nieuwe teamwear bij. PUMA Motorsport heeft deze ontworpen en houdt ook deze keer vast aan de vertrouwde kleuren rood, blauw en geel. Het racepak draagt voor de eerste keer sinds tijden het Honda-logo. Logisch, nu Honda de nieuwe motorleverancier van Red Bull Racing is. Ook de bekende sponsors hebben een prominente plek gekregen op de outfit. De look is dus niet veel anders dan we gewend zijn van Red Bull.

Word onderdeel van het team

De Formule 1 is meer dan sport. Het is een levenswijze. Ook buiten het asfalt zien we hier steeds vaker wat van terug. Is het niet op de straten, dan is het wel lekker thuis. PUMA heeft ook voor dit seizoen een mooie casual collectie samengesteld voor zowel de casual kijker als de hardcore fan. T-shirts, sweaters, rugzakken en meer: er is genoeg om massaal achter Max te gaan staan. Inclusief de caps, zowel in curved als flat uitvoering. De complete merchandise is ontworpen met grote aandacht van design, dat functionaliteit combineert met de flair van de Formule 1.

Klaar voor de race

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Niet alleen voor het Red Bull Racing-team, maar voor iedereen die bloedstollend met hen meeleeft. Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk dan snel onze Formule 1-shop en wordt één met het team van Max Verstappen!

Red bull racing shirt
red bull racing hoodie
red bull racing pet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *