Gek op schrijven? Perry is op zoek naar sportieve bloggers!

Geef jij graag tips & tricks over het stylen van een (sport)outfit? Weet je een hoop lifestyle hacks of ben jij pro op het gebied van wintersport, avontuurlijke sporten, hardlopen of een andere sport? Vertaal jij deze onderwerpen vervolgens met gemak naar aantrekkelijke teksten die mensen graag willen lezen? Meld je dan nu aan voor onze bloggerspool en wie weet staan jouw blogs straks op onze online kanalen.

Wat houdt het in om blogger bij Perry te worden?

Heb jij het altijd al leuk gevonden om over sportieve onderwerpen te schrijven, maar ben je er nooit aan toe gekomen? Dan is onze bloggerspool misschien wel de juiste plek voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar flexibele bloggers die het naast hun studie of baan leuk vinden om voor het blogplatform van Perry te schrijven.

Creativiteit en vrijheid staan centraal binnen onze bloggerspool. Zo ben je als blogger bij Perry nooit verplicht om iedere week een blog aan te leveren. Jij mag zelf bepalen waar, wanneer en over welk onderwerp je schrijft. Ben je bijvoorbeeld een echte padelfanaat die wekelijks of zelfs dagelijks op de padelbaan te vinden is? Dan kun je jouw expertise en ervaring goed kwijt in een van onze blogs over padel. Maar ook als je meer thuis bent in suppen, klimmen, volleyballen, mountainbiken of yoga ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze pool.

Wanneer je blogger bij ons bent begrijpen we maar al te goed dat je naast het schrijven van de sportieve blogs wellicht ook bezig bent met school of werk. Om die reden bieden we jou vrijheid in de frequentie waarop je een blog aanlevert. Jij bent volledig in controle over hoeveel je schrijft en wanneer je dat doet. Zo zit je nergens aan vast en kun je je passie voor schrijven en sporten tot uiting brengen op de momenten waarop jou dat het beste uitkomt! Je komt namelijk niet op locatie te werken en daarnaast zit je ook niet vast aan een dienstverband. Kortom: Je bent volledig vrij!

Uiteraard willen we je ook graag belonen voor jouw schrijfwerk. Zodra je de 3000 woorden aantikt krijg je iedere keer een cadeaubon van 50 euro toegestuurd. Daarmee kan je de meest stijlvolle en sportiefste sportkleding en -accessoires aanschaffen bij Perry. Zo stap jij altijd goed voorbereid op de fiets, plons je comfortabel het zwembad in of betreed je vol goede moed de sportschool.

Wat je kan verwachten

 • Je schrijft sportieve blogs;
 • Je hebt de mogelijkheid om de passie voor je sport(en) te verwerken in de blogs;
 • Je krijgt creatieve vrijheid wat betreft de keuze van onderwerpen en je schrijfwijze;
 • Je bent vrij om te schrijven waar of wanneer je wil;
 • Je bepaalt zelf hoe vaak je een blog aanlevert;
 • Je schrijft tegen een kleine vergoeding in de vorm van een cadeaubon.

Wie ben jij?

 • Student / beginnend blogger / ervaring is een pre;
 • Je bent sportief ingesteld
 • Je schrijft pakkende, inspirerende teksten met goed ABN;
 • Je bent expert op het gebied van bijvoorbeeld wintersport, lifestyle, hardlopen, voetbal of andere sporten;
 • Je bent een meester in het geven van tips & tricks, lifestyle hacks en how to’s

Zie voor de voorwaarden van onze vacature via onderstaande knop.

Wie zijn wij?

Perry maakt samen met Aktiesport deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en beide richten zich op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan!

SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren!

“Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!”

Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *