Geef je op voor Perry’s Spelen en ontdek nieuwe sporten

Sportliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen, want met evenementen als het EK voetbal, de Tour de France en Olympische Spelen belooft het een echte sportzomer te worden. Ook Perry pakt deze zomer uit en organiseert Perry’s Spelen: gratis sportclinis en online events, de hele zomer lang!

‘Meaningfull moments with your loved ones’ creëren, dat is waar Perry’s Spelen voor staat. Dus lijkt het jou leuk om – samen met jouw sportmaatje, partner, kid(s), vader/moeder, broer/zus, vriend/vriendin – een nieuwe sport te ontdekken? Kies dan nu een clinic en geef je op!

Events juni

27 juni – Perry x On GeoCaching-wandeling in Rotterdam

Ontdek Rotterdam tijdens deze 8 kilometer lange wandeling en ga op zoek naar de schatten van de stad. Klik hier om je in te schrijven.

28 juni – Online yogaclinic ter ere van International Yoga Day

International Yoga Day werd toegewezen aan deze dag, omdat 21 juni de dag is waarop de zon het langst schijnt. Met deze online yogasessie laat je lichaam en geest volledig ontspannen. Klik hier om je in te schrijven.

Events juli

18 juli – Wandelclinic in Utrecht

Jaarlijks vindt de Nijmeegse Vierdaagse plaats in de derde week van juli. Helaas gaat het event dit jaar niet door vanwege corona, maar met onze wandelclinic brengen we die Vierdaagsesfeer toch naar je toe. Goed om te weten: tijdens de clinic is er een wandeltrainer aanwezig om jou tips & trics te geven over alles wat met wandelen te maken heeft. Ook zorgen we voor wat lekkers onderweg. In totaal zal de wandeling zo’n 10 km bedragen. Zien we je dan? Schrijf je hier in.

20 juli – atletiekclinic in Arnhem

Wil jij ervaren hoe het is om als een Olympisch atleet over de atletiekbaan te gaan? Klik dan hier en meld je aan!

25 juli – Fietsclinic in Groningen

Maak kennis met de wielersport tijdens de fietsclinic die we op zondag 25 juli organiseren bij Sportpark Corpus Den Hoorn in Groningen. Klik hier om je in te schrijven.

28 juli – Borstcrawlclinic in Rotterdam

Wil jij de borstcrawl aanleren en zo misschien wel de eerste stap zetten richting een Olympische zwemcarrière? Meld je dan nu hier aan!

Events augustus

4 augustus – Borstcrawlclinic in Rotterdam

Meld je aan voor deze clinic en leg de basis voor je Olympische zwemcarrière. Klik hier om je aan te melden.

6 augustus – Atletiekclinic in Rotterdam

Tijdens deze atletiekclinic gaan we in op de (mini) meerkamp, waarbij de onderdelen sprint, verspringen, hordelopen en speerwerpen aan bod komen. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom! Inschrijven doe je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *