Geef je op voor een Perry clinic en ontdek nieuwe sporten!

Er staat weer een mooie zomer voor de deur voor de sportliefhebbers. Het barst dit jaar namelijk van de sportieve evenementen zoals het EK Vrouwenvoetbal, de Tour de France en het WK Atletiek. Het belooft dus een echte sportzomer met een Oranjegevoel te worden. Niet alleen voor jou als toeschouwer, maar misschien ook wel als deelnemer? Ook Perry pakt deze zomer namelijk uit met verschillende (gratis) sportclinics waar jij aan kan deelnemen!

Wat staat je dan allemaal te wachten deze zomer? Een heleboel, misschien wel nieuwe, sporten zullen aan bod komen. ‘Meaningfull moments with your loved ones’ creëren, dat is waar Perry voor staat. Dus lijkt het jou leuk om – samen met jouw sportmaatje, partner, kid(s), vader/moeder, broer/zus, vriend/vriendin – een nieuwe sport te ontdekken? Kies dan nu een clinic en geef je op!

29 juni – Perry Meidenvoetbal Clinic door ADO Den Haag Vrouwen

Het EK Vrouwenvoetbal start dit jaar op 6 juli. Kom alvast in de stemming met de Perry Meidenvoetbal Clinic. Waan je even in de wereld van de topspeelsters terwijl de speelsters van het ADO Den Haag vrouwenelftal je alle tips & tricks op het veld leren. Wil jij deelnemen aan deze toffe clinic? Meld je hier dan snel aan!

6 juli – Tour de Perry Wielrenclinic Rotterdam

Ook de Tour de France start dit jaar in juli, namelijk al op de eerste dag van de maand. Spring jij ook graag op de fiets en maak je met gemak kilometers? Ook als je nog een beginnende fietser bent is de Tour de Perry Wielrenclinic in Rotterdam een echte aanrader. Deze clinic is meer dan alleen ‘maar’ 30 kilometer wielrennen, je leert ook verschillende technieken zoals de bochten-, schakel- of remtechniek. Lijkt jou dit wel wat en wil jij graag je fietstechniek verbeteren? Meld je dan hier aan voor de Wielrenclinic.

11 juli – Perry Hockey Clinic

Op 1 juli gaat het WK Hockey van start en gaan de dames weer strijden voor goud. Benieuwd hoe de hockeydames het gaan doen en droom jij er ook van om ooit deel te mogen nemen aan het WK? Kom dan alvast in de stemming met de Hockey Clinic en leer alle ins en outs. Oefen met bijvoorbeeld scoren of duels spelen en kom achter de beste hockey tips & tricks. Meld je snel hier aan voordat de clinic vol zit!

15 juli – Perry Atletiek Clinic Rotterdam

Vanaf 15 juli kan jij weer naar jouw favoriete sporters kijken, want dan begint het WK Atletiek. Altijd al een van de verschillende onderdelen bij atletiek willen proberen? Dan is dit jouw kans, de Atletiek Clinic zal namelijk bestaan uit een mini-meerkamp. Ga voor de 100 meter sprint of kies voor een langere afstand van 800 kilometer. Naast al het rennen heb je ook de kans om te leren hoe je moet kogelstoten of verspringen. Benieuwd naar de clinic? Met je dan hier aan!

18 juli – Perry Atletiek Clinic Utrecht

Bewonder vanaf 15 juli weer jouw favoriete sporters tijdens het WK Atletiek. Ben je zelf ook erg benieuwd hoe het is om een van de onderdelen van atletiek te proberen? Dan is dit jouw kans, de Atletiek Clinic zal namelijk bestaan uit een mini-meerkamp. Hier leer je werken aan jouw looptechniek zodat je nog sneller bent tijdens de 100 meter sprint, maar ook speerwerpen en andere onderdelen komen aan de beurt. Benieuwd naar de clinic? Met je dan hier aan!

20 juli – Tour de Perry Wielrenclinic Amsterdam

Maak je weer klaar voor een spannende Tour de France want deze gaat op 1 juli van start. Spring je zelf ook graag op de fiets of wil je hier mee gaan beginnen? Dan is de Tour de Perry Wielrenclinic in Amsterdam een echte aanrader. Deze clinic is meer dan alleen ‘maar’ 30 kilometer wielrennen, je leert ook verschillende technieken zoals de bochten-, schakel- of remtechniek. Lijkt jou dit wel wat en wil jij graag je fietstechniek verbeteren? Meld je dan hier aan voor de Wielrenclinic.

27 juli – Tour de Perry Wielrenclinic Utrecht

Bereid je voor op een zenuwslopende Tour de France want deze gaat op 1 juli weer van start. Sta je zelf ook te popelen om op die fiets te springen? Dan is de Tour de Perry Wielrenclinic in Utrecht een echte aanrader. Deze clinic is meer dan alleen ‘maar’ 30 kilometer wielrennen. Je leert niet alleen bochten- en schakeltechnieken, maar ook technieken zoals de remtechniek. Lijkt jou dit wel wat en wil jij graag je fietstechniek verbeteren? Meld je dan hier aan voor de Wielrenclinic.

Heb jij al zin om van deze zomer een echte sportzomer te maken? Met de clinics van Perry zorg jij er gemakkelijk voor dat jouw zomer vol zit met sportieve evenementen. Wacht vooral niet te lang met aanmelden want vol = vol! Voor extra informatie kan je altijd even een kijkje nemen op onze eventpagina of op Facebook.


Hi! Mijn naam is Kirsten, 23 jaar en ik werk op de E-commerce afdeling van Aktiesport. Hier combineer ik mijn passie voor sport met mijn creativiteit in de vorm van schrijven. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool. Hier kan ik mijn gedachten op nul zetten en losgaan met krachttraining, legday is mijn favoriet. Daarnaast heb ik een grote liefde voor wintersport en ik ben dan ook (bijna) elk jaar op de piste te vinden met een snowboard! Wanneer ik niet bezig ben met sporten, ben ik vaak te vinden met een camera in mijn hand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *