Doe 9 mei mee met de Perry Solo City Run in Rotterdam

Op zondag 9 mei organiseren we een leuke Solo City Run vanaf de Perry-winkel in Rotterdam. We hebben twee leuke routes voor jullie klaarstaan van vijf en tien kilometer die jou langs verschillende hotspots in Rotterdam leiden. Doe jij mee met je hardloopmaatje?

Meedoen is simpel: je schrijft je in via het inschrijfformulier (klik op onderstaande button), zodat je in de week van de run de door jou gekozen route in je mailbox ontvangt. Op zondag 9 mei meld je jezelf aan in de Perry-store aan de Hoogstraat en vanaf daar begint jouw run. Na afloop meld je opnieuw in de winkel en ontvang je een leuk aandenken.

Starten kan in verschillende tijdsblokken, verspreid over de dag. Op deze manier voorkomen we drukte en maken we het mogelijk om altijd 1,5 meter afstand te bewaren. Ren je samen met je hardloopmaatje? Leuk! Schrijf jullie dan wel graag allebei apart in, zodat we weten hoeveel mensen er op een tijdstip komen. In de Perry-store hebben we kluisjes waar je jouw spullen kunt achterlaten en een watertap om je bidon te vullen. Zien we je (jullie) dan?!

Locatie: Perry Sport Rotterdam – Hoogstraat 196A, 3011 PV
Datum: zondag 9 mei
Tijd: 12:00 – 17:00 uur

Meedoen? Meld je aan via onderstaande button!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *