Dit zijn de Black Friday 2020 deals bij Perry

Over twee weken is het zover: Black Friday 2020! Voor wie het nog niet kent, het is de dag waarop veel winkelketens op allerlei producten veel korting geven. Deze kortingsdag is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en staat wereldwijd bekend om de Black Friday Madness, oftewel overvolle winkels, veel files en heuse knokpartijen om het laatste artikel af te pakken. Dit jaar laten we de gekte op straat achterwege en gaan we online groots uitpakken met Black Friday. Lees hier meer over onze Black Friday weekdeals.

Hoe lang duurt Black Friday bij Perry?

Over het algemeen duurt Black Friday één dag. Echter tillen de meeste winkels Black Friday over het weekend heen en verlengen deze zelfs met ‘Cyber Monday’. Met Black Friday luiden we het feestseizoen op symbolische wijze in en dat is tegelijkertijd hét moment om je cadeautjes in te slaan of om gewoon even lekker voor jezelf te shoppen. We snappen heel goed dat je niet kan wachten om je slag te slaan en daarom gaan we geheel in Perry-stijl aftellen naar Black Friday. Wat houdt dat in? De gehele week tot Black Friday hebben we dagelijks een deal op één van jouw favoriete collecties. En we hebben nog een verassing in petto: Black Friday duurt een weekend lang! Tot en met zondag 29 november 23:59 uur geniet je van onze Black Friday deals!

Hoe werkt Black Friday bij Perry?

Ruim van tevoren zullen we je informeren over de Black Friday Week middels onze nieuwsbrief. Twee weken van tevoren kondigen we de Black Friday Week officieel aan. Wanneer de week is aangebroken ontvang je exclusieve online only deals in je mailbox. Op 27 november is het moment eindelijk daar, Black Friday. Van 27 november 6:00 uur tot zondag 29 november 23:59 uur geniet je van 25% extra korting op het gehele online assortiment. Via onze nieuwsbrief ben jij als eerste op de hoogte van ons Black Friday Weekend en de bijbehorende deals.
Let wel op: onze acties lopen zolang de voorraad strekt. Voorkom teleurstelling en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

Ga je liever naar de winkel? Dat kan! In onze winkels profiteer je tijdens het Black Friday Weekend van 20% korting op één artikel of 50% korting op het tweede artikel naar keuze. De korting geldt op het goedkoopste artikel en wordt automatische verrekend aan de kassa of in het winkelmandje van de Perry webshop.

Kom je shoppen in een van onze winkels? Houd je aan de coronaregels van de overheid en aan ons aangepast deurbeleid.

Hoe werkt Cyber Monday bij Perry?

Gaat het je niet lukken om te shoppen tijdens het Black Friday Weekend? Op 30 november is het namelijk Cyber Monday, ook een wereldwijde kortingsdag bij online webshops. Van maandag 6:00 tot 23:59 uur kun je nog een laatste keer profiteren van 25% korting op geselecteerde artikelen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van Cyber Monday en de beste deals. Nog niet ingeschreven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele Cyber Monday deal!

Kan je niet meer wachten? Bekijk alvast onze huidige aanbiedingen en de vaste uitverkoophoek met kortingen tot 70%.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *