Dé sportkledingtrends van 2021: metallic, co-ords, fel roze en duurzaam

“Goed, daar gaan we weer” heb ik al hardop tegen mezelf gezegd afgelopen week. Ondanks dat de kerstdagen enorm gezellig en lekker zijn vind ik de structuur en regelmaat van een normale week ook wel heel fijn. Dus laten we 2021 fris en vol energie beginnen. Naar de sportschool en trainen in teamverband is helaas nog niet wat we gewend waren, maar dat zal ons niet tegenhouden. Thuis en buiten sporten, of lekker wandelen, gaan gewoon door. Daarom zal ik een aantal trends voor dit jaar met jullie delen.  

Metallic

Of dit een jaar wordt met een gouden randje zullen we nog even moeten afwachten. Maar de verschillende metallics in goud, zilver en rosé hebben hun intrede al gemaakt. Van een subtiele tekst op je been tot gehele prints in top en bottom. Deze trend kan voor iedereen, dus kijk waar jij je prettig in voelt en ga meteen goed van start.

Co-ords

Ook wel co-ordinate sets, zijn outfits waarvan de top en bottom eenzelfde print hebben en overduidelijk bij elkaar passen. Deze sets zijn nu al een paar jaar zichtbaar in het straatbeeld. Maar ook in sportkleding is het nu terug te vinden. Het leuke van een co-ord outfit is dat het niet moeilijk is om bij elkaar te kiezen maar het is zeker veel uitgesprokener dan even snel een zwarte top met zwarte tight pakken.

Duurzaamheid

Onder het mom van ‘alle kleine beetjes helpen’ hoeven we het niet alleen aan grote bedrijven en instanties over te laten om te denken aan duurzaamheid en het milieu. Ook op een kleinere schaal kunnen wij ons steentje bijdragen. Er zijn al meerdere sportmerken met een duurzame lijn. Denk aan gerecycled polyester of het verwerken van plastic afval in de stoffen.

Fel roze

In dames sportkleding is de kleur roze al jaren dominant. Als je loopt over de fysieke afdeling of scrolt over de webpagina komt het roze je tegemoet. Mocht je nu een kast vol hebben, hoera (!), want fel roze is gesignaleerd als trend. Aangezien roze de sportkleding eigenlijk nooit heeft verlaten zit de vernieuwing dan ook vooral in de tint, namelijk zo fel als maar kan!

Dus, laten we goed van start gaan in dit nieuwe jaar! Vergeet wat er allemaal niet mogelijk is maar focus je op hetgeen dat wel kan, thuis sporten met YouTubefilmpjes of via Zoom elkaar motiveren, lekker hardlopen en je hoofd leeg maken of een parcours afleggen buiten met een vriendin. En dit kun je na het lezen van dit blog ook nog eens volledig in een trendy outfit doen! Oftewel; let’s go!

Ben je nu lekker fanatiek bezig? Deel jouw sportmoment dan met ons en tag @perrysport.nl in jouw stories en posts. (Vergeet niet je profiel van ‘t slotje te halen, anders kunnen we niet met je meekijken!)

Of neem gelijk een kijkje op de webshop voor jouw nieuwe outfit.


Cindy

Mijn naam is Cindy, ik ben 26 jaar en werk als stylist voor Perry. Als stylist binnen de organisatie ben ik veel bezig met wat er in de maatschappij gebeurt, welke trends en veranderingen een rol spelen en waar onze klant zich mee bezig houdt. Hierdoor kijk ik iedere keer op een andere manier naar onze producten en merken. Zelf ben ik vooral fan van wintersport, dat oneindige glijden over de sneeuw is echt de manier om je hoofd leeg te maken. Verder ga ik met mooi weer graag een rondje fietsen (gewone stadsfiets). Maar wel altijd gecombineerd met een lekkere tussenstop zoals taart, ijs of kaasstengels op het terras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *