De Nike Air Zoom Pegasus keert terug!

De ideale hardlooppartner is terug vol upgrades ten opzichte van de vorige versie. We hebben het over de nieuwe Nike Air Zoom Pegasus 38.

De Pegasus 38 zorgt voor veerkracht bij elke stap en bevat hetzelfde responsieve foam als zijn voorganger. De brede neus zorgt voor extra comfort. In het bovenwerk zit mesh verwerkt waardoor de schoen ventileert en een zacht gevoel geeft.

Stevige pasvorm

Voor Nike master trainer Larz is de Pegasus altijd al één van zijn favoriete hardloopschoenen geweest. “Je kunt er alle afstanden en trainingen op doen. De demping is altijd heel fijn. Ik heb de nieuwe Pegasus nu een week en ze lopen heel fijn.” De schoen is makkelijk en snel aan en uit trekken dankzij de ritssluiting. Er hoeven geen veters gestrikt te worden waardoor je met één hand een stevige pasvorm kunt afstellen. “De dikkere tong vind ik zelf heel prettig omdat ik van een dikkere upper houd. Ook voor runs op een hardloopband of binnentrainingen is de hardloopschoen een aanrader”, aldus Larz.

Larz

Faster Together

Het gaat niet alleen om het delen van jouw run via social media. Het gaat om het delen van ambities, tips, doelen en motivatie. Ga samen met een vriend of vriendin op pad of kies iemand die sneller dan jij kan rennen om jezelf nog meer uit te dagen. Fitness trainer Eva Konings kan zich hier helemaal in vinden: “Samen hardlopen helpt je op verschillende manieren. Je hebt een workout buddy of meerdere buddies nodig, die jou een extra zetje kunnen geven. Mij motiveert het om een gezamenlijk doel te hebben en hiernaartoe te werken. Je kunt elkaar uitdagen om sneller en sterker te worden. Zowel op mentaal als fysiek gebied.” Zelfs wanneer je workout buddy een dagje niet samen kan trainen, kun je jezelf motiveren via verschillende apps zoals een fitnesstracker. “Na mijn workout maak ik een ‘sweaty selfie’ om te laten zien dat ik mezelf heb gepusht en ervoor ben gegaan. Ik zou zeggen; zoek die buddy, train samen en word ‘faster together’!”

Eva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.