De nieuwe adidas Supernova+: een ultieme match voor beginnende hardlopers

Wil jij beginnen met hardlopen? We’ve got you! Starten met hardlopen is niet altijd even gemakkelijk. Er is één ding waar je jezelf als hardloper geen zorgen over wil maken, namelijk goede gear waar je op kunt vertrouwen. Met de juiste hardloopschoenen kun jij je volledig focussen op wat het allerbelangrijkste is, namelijk jouw run! In dit blog vertellen we je meer over de nieuwe Supernova+, een ultieme match voor beginnende hardlopers, en geven we je tips voor de start van jouw running journey!

Forget everything & run!

Je run begint pas echt op het moment dat je vergeet dat je aan het hardlopen bent. De Supernova+ is een nieuwe hardloopschoen van adidas die je helpt om dat gevoel te ervaren. Het plusteken in de naam staat voor een extra stukje comfort wat in dit nieuwe model verwerkt is door het extra BOOST-materiaal in de voorvoet. De Supernova+ is een ultieme match voor beginnende hardlopers.

Comfort is key

Hoe comfortabel is uit je comfortzone stappen eigenlijk? We get it, het is niet gemakkelijk om zomaar de deur uit te stappen en te beginnen met hardlopen. Comfort is daarom misschien wel een van de belangrijkste aspecten voor een goede hardloopschoen. Hardloopschoenen moeten je genoeg comfort bieden tijdens je run waardoor je geen last krijgt van bijvoorbeeld irritatie of onvoldoende demping. Zo kun je met plezier kilometers maken! De Supernova+ is de go-to hardloopschoen om jouw hardloopervaring leuker en comfortabeler te maken.

De adidas Supernova+ geeft je dit comfort door een unieke combinatie van het BOOST- en BOUNCE-dempingsmateriaal. Het BOOST-materiaal is gemaakt van kleine TPU balletjes die bekend staan om hun een hoge energieteruggave. Het materiaal zit verwerkt in de hak en voorvoet en zorgt daardoor letterlijk voor een boost bij elke stap die je zet. Een gevoel wat je moet ervaren! De rest van de middenzool is aangevuld met het BOUNCE-dempingsmateriaal wat zorgt voor veerkracht. Naast een comfortabele demping is de Supernova+ voorzien van een lichtgewicht en ademend bovenwerk wat flexibiliteit en ondersteuning biedt. Dit zorgt voor een naadloos, stretchy gevoel tijdens je run. Het bovenwerk bestaat ook nog eens uit 100% gerecycled polyester, een win voor jou en een win voor onze planeet! Je shopt de adidas Supernova+ hardloopschoenen voor €120,-.

Matching outfit

Naast goede schoenen is ook goede hardloopkleding ontzettend belangrijk. Kleine aanpassingen en details zoals een trekkoord bij de taille, zweetafvoerend materiaal en reflecterende details zorgen voor een fijne pasvorm en comfort tijdens jouw run. Daarnaast kan een hardloopoutfit je zelfs helpen in je motivatie om naar buiten te gaan. Het klinkt misschien overdreven: jouw hardloopoutfit een dag van tevoren klaarleggen. Toch is het een van de trucjes die veel beginnende hardlopers gebruiken. Wanneer je jouw hardloopoutfit al helemaal klaar legt, word je er gedurende de dag aan herinnerd en is het gemakkelijker om de stap te maken en naar buiten te gaan! Zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan een compleet nieuwe outfit aantrekken waar jij je comfortabel en zelfverzekerd in voelt? Een outfit waar jij gezien in wil worden kan je dus zeker helpen bij je motivatie om aan de slag te gaan. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk hieronder een aantal leuke combinaties met de Supernova+!

Get started!

Wanneer je de gear waarop je kunt vertrouwen in huis hebt, is het helemaal aan jou. Je zult merken dat comfort tijdens je run ervoor zorgt dat je gemakkelijker naar buiten gaat voor je volgende run! Heb je toch nog een extra zetje in de rug nodig? Maak dan bijvoorbeeld een hardloopplaylist van tevoren, zoek een hardloopschema voor beginners waar je jezelf aan kunt houden of download de adidas runningapp voor leuke uitdagingen en extra motivatie.  

Hebben we jou weten te overtuigen en heb je het vertrouwen om te starten met je hardloop journey? Shop dan nu de adidas Supernova+ en kledingcollectie op onze website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *