De ideale workouts volgens onze topmerken

Apps, sites en video’s genoeg, maar welk merk biedt de workout die bij jou past?

We zijn tijdelijk aangewezen op creatieve oplossingen om te sporten. Balen dat de sportschool dicht is, of dat je niet bij je eigen ‘cluppie’ kan trainen natuurlijk. Normaal kun je ook terecht in onze eventspaces in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam voor diverse toffe workouts die we (deels) samen met merken zoals Nike, adidas en PUMA organiseren. Gelukkig hebben we voldoende alternatieven.

Deze situatie biedt namelijk ook de kans om eens wat nieuws te proberen. Het aanbod in workouts voor thuis is momenteel enorm, nu alleen nog kiezen… Bij Perry helpen we je online op weg. Hier lees je wat voor workouts onze grote sportmerken aanbieden. Zo kies je de juiste workout die bij jou past!

PUMA: voor veel afwisseling

PUMA pakt groots uit op het gebied van thuis trainen. Ze helpen je niet met een actieve levensstijl door hun fashionproducten, maar bieden trainingen door experts op maar liefst acht verschillende gebieden. Deze trainingen worden naar jouw woonkamer gebracht op professionele wijze. Via de app PUMATRAC krijg je een schema met voorbeelden van een ervaren coach om zo te verbeteren in bijvoorbeeld mobiliteit, kracht, HIIT of dansen. Meer van het hardlopen? Ook voor deze sport worden persoonlijke schema’s aangeboden en kan je makkelijk je gegevens invoeren in de app. Je volgt dan niet alleen je eigen progressie, maar ziet ook wat PUMA-atleten van over de hele wereld thuis aan het doen zijn om fit te blijven. De PUMATRAC-app is iets voor jou als je op zoek bent naar veel afwisselende trainingen in één handige app.

adidas: voor het groepsgevoel

Mis jij vooral je team, sportmaatje of trainingsgroep? Dan is het een idee om mee te doen met de workouts van adidas. #HOMETEAM is een community van allerlei sporters en creators die skills, tips en adviezen delen om samen in beweging te blijven. Je kunt je via de website van adidas je aanmelden om gratis de leukste #HOMETEAM acties in je mailbox te ontvangen. Voor het echte groepsgevoel download je deze app. Hier vind je trainingen op verschillende gebieden om zelf uit te voeren, maar ook uitdagingen om samen met de community aan te gaan. Zo is momenteel de community bezig met de ‘Fit From Home Challenge’. Ze proberen samen een miljoen trainingsuren te halen voor 19 april. Draag ook je steentje bij, en begin direct!

ASICS: voor een mentale boost

Heb jij tijdens deze tijden ook soms zo’n onrust in je kop? Herkenbaar voor enorm veel mensen op het moment. Sporten helpt je niet alleen om fysiek gezond te blijven, maar kan je ook echt een mentale boost geven. Als je mind wel zo’n opkikker kan gebruiken, ga dan voor een workout van ASICS. Bekend van ASICS is de app Runkeeper, waar al jaren allerlei atleten hun progressie met hardlopen bijhouden. Daarnaast heeft ASICS ook de Studio-app, waar je naast hardlooptrainingen ook krachttrainingen, yoga en meditatie kan beoefenen. Onder de #SoundMindSoundBody vind je inspirerende content om tijdens het sporten je hoofd ook even helemaal leeg te maken.

Blackroll: voor mobiliteit en herstel

Als je naast trainen het belangrijk vindt veel bezig te zijn met blessurepreventie, of juist aan het revalideren bent, probeer dan eens een workout van Blackroll. Onder #blackrollathome vind je een enorm aanbod aan oefeningen voor kracht, maar ook mobiliteit en zelfmassasge. In de video’s van Blackroll krijg je krachtoefeningen om sterker te worden en juist manieren om je spieren te ontspannen. Daarnaast kan je veel vinden over tips voor de mind, en komt yoga uitgebreid aan bod. Voor hardlopers zijn er specifieke kracht- en rekoefeningen die kunnen bijdragen aan (beter) herstel na het trainen.

Nike: voor workout met topsporters

Ook Nike heeft een app die al langer bekend is: de Nike Training Club (NTC). Hier zijn veel workouts te vinden, maar ook voedingsadviezen en andere tips van experts. Deze kennis komt niet alleen van experts maar ook van de vele topsporters die samenwerken met Nike. De beste atleten, voetballers en andere profs doen ook mee aan de workouts die Nike verzint. Extra inspirerend wanneer je uitgedaagd wordt door iemand als Cristiano Ronaldo, toch? Dat is het geval bij de Nike #LivingRoomCup, een challenge waarbij je het vanuit je eigen huis kan opnemen tegen de grote ster Ronaldo.

Perry: voor een laagdrempelige workout

Ook bij Perry helpen we je op weg met verschillende workouts. Onze Sarah, sportieve moeder en onderneemster deelt in video’s haar trainingen en tips. Iedereen die thuis zit met het gezin en daarnaast ook nog probeert te werken, heeft normaal de sportschool om te ontsnappen.  Nu dat niet gaat, lijkt het sporten er al misschien bij in te schieten, maar het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Sarah laat je zien welke dingen je makkelijk thuis kunt doen om toch aan je beweging te komen. Ze deelt ook recepten en manieren om de kinderen er bij te betrekken. Simpel en haalbaar, maar zeer effectief en vooral ook leuk natuurlijk.

Als je een lekkere workout gedaan hebt, vergeet deze dan niet te delen op je social media met de #perryhappy. Houd ook ons eigen instagrampagina in de gaten voor tips en inspiratie op het gebied van beweging.


Merel

Naast sportcommunicatiestudente is Merel (21) runningexpert en marketingstagiair bij Perry. Ze heeft veel kennis over hardlopen maar weet ook veel van fitness en voeding. “Hardlopen is mijn sport, ik ben opgegroeid op de atletiekbaan. Het allerleukst vind ik om verhalen te vertellen rondom sport. Of het nu gaat over Dafne Schippers of hoe jij zelf sneller kunt worden, ik deel het graag.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *