De Björn Borg Seamless collectie

Deze collectie is zo comfortabel dat je hem niet meer uit wil trekken.

De Björn Borg Seamless collectie combineert comfort en functionaliteit. De zachte stof heeft een aangesloten, flatterende pasvorm die de vormen van je lichaam volgt. Deze collectie is geschikt voor zowel high-intensity trainingen, als low-intensity oefeningen en voor binnen én buiten. 

Zo kan de tight ook prima op een casual manier gecombineerd worden met een blazer en de top met een pantalon. Draag je de hele set met een lange jas en gympen op weg naar je favoriete koffiebarretje? Niemand zal er raar van opkijken. Grenzen tussen performance wear, comfort wear en fashion vervagen. Dus waarom zou je deze kledingstukken niet op elk moment van de dag dragen? 

De collectie is er standaard in het zwart, maar naast deze kleur zijn er ook elk seizoen nieuwe kleuren. Björn Borg garandeert een tijdloos design, een kwaliteit die zeer lang meegaat en een product waarvan het materiaal uit een duurzame bron komt. Zo kun je er zeker van zijn dat je een bewuste keuze maakt en dat deze seamless items je favoriete kledingstukken zullen worden!

Björn Borg Seamless collectie
Over Björn Borg

Björn Borg is een Zweeds sport fashion merk voor mensen met een actieve levensstijl die er fantastisch uit willen zien. Björn Borg maakt producten met een unieke uitstraling, een perfecte pasvorm en van een goede duurzame kwaliteit. Deze producten veranderen niet alleen je looks, maar nog belangrijker, hoe jij je voelt. Bij Björn Borg inspireren ze jou om een betere versie van jezelf te worden. Ze geloven dat door te sporten je mindset, ziel en lichaam beter in balans zijn en dat iedereen kan worden wat hij of zij wil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *