De 6 beste outfittips voor de sportschool!

Na maanden van sporten in huis, de tuin of buiten de deur kunnen we (onder een aantal voorwaarden) weer bij onze vertrouwde sportscholen terecht. Dan de belangrijke vraag: hoe steel jij, ondanks wat coronakilootjes, de show? Hieronder 6 makkelijke tips om je verschijning helemaal tip top te krijgen.

1. Kies voor kleur

Trek alles met een beetje kleur uit je kast en combineer er flink op los. Ga voor matchende tinten of juist voor een totale mis-match. Dat kan tegenwoordig namelijk weer ontzettend goed. Dus denk je dat roze en oranje ver bij elkaar vandaan moeten blijven? Think again, want dit is echt een op en top zomercombi.

2. Ga voor prints

Met prints kun je zeker de show stelen. Dit kan zowel met je top als broek. Want tuurlijk, we hebben allemaal een zwarte tight en top in de kast liggen. Maar je maakt je outfit een stuk interessanter door met prints te werken. Van een fijn en subtiel patroon tot de meest grote, grafische teksten en vormen. En net als met kleur, een mis-match is helemaal van nu. Bij patronen is het dan vaak mooi om te werken met verschillende groottes. Bijvoorbeeld een klein printje op de tight met een grote geplaatste print op je shirt.

3. Show some skin

Dacht jij zojuist: ‘Huh, coronakilootjes?’ dan heb je waarschijnlijk de laatste tijd hard gewerkt om een fit lijf te krijgen of behouden. Wees hier trots op en laat het zien als je durft. Dit kan gemakkelijk met een wat kortere tight tot boven of net onder de knie. Ook een crop top kan goed in de sportschool. Zeker nu we steeds meer zomerse temperaturen zullen krijgen.

4. Werk met laagjes

Hoeft het van jou allemaal niet zo bloot, en treed je nu juist in de sportschool liever niet op de voorgrond? Ga dan voor de juiste basics als een top en tight in zwart of grijstinten, en maak het af met laagjes. Denk bijvoorbeeld aan een oversized sweater in contrasterende kleur die je rond je middel knoopt, en daardoor net wat meer je buik en billen bedekt. Of een gekleurde racerback top met daarover een wijder shirt. Ondanks dat je een basic top en broek draagt maak je het met een paar items meteen een stuk speelser en interessanter.

5. Accessoires zijn altijd goed

Vergeet naast je kleding ook zeker je accessoires niet. Ondanks dat we nu thuis omkleden is een fijne tas nooit verkeerd voor je handdoek, drinken, deodorant, eiwitreep, schoon shirt of andere accessoires. Denk ook aan een mooie bidon en trainingshandschoentjes. Want vaak dragen je mooie spullen ook bij aan de motivatie om weer naar de sportschool te gaan. Dat is misschien een beetje jezelf voor de gek houden, maar wel voor een goed doel.

6. Sportschool kapsel!?

Nee, ik zeg zeker niet dat je je compleet moet opdoffen met make-up en haren in de krul. Desalniettemin is het af en toe best lekker om jezelf wat meer op te tuigen. En ondanks dat de sportscholen weer open mogen betekent dit helaas nog niet dat we weer naar drukke verjaardagen en overvolle festivals kunnen. Je kunt daarom je bezoekje naar de sportschool best als een mini feestje voor jezelf zien. (Natuurlijk ons wel houdend aan alle richtlijnen.) Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie ingevlochten visgraat, een scrunchie (of twee!) om je hoge knot of een leuke haarband die de babyhaartjes rondom je gezicht goed in bedwang houdt. Hiermee ben je waarschijnlijk zelf ook positief verrast als je weer een glimp van jezelf in de spiegels opvangt.


Cindy

Mijn naam is Cindy, ik ben 26 jaar en werk als stylist voor Perry. Als stylist binnen de organisatie ben ik veel bezig met wat er in de maatschappij gebeurt, welke trends en veranderingen een rol spelen en waar onze klant zich mee bezig houdt. Hierdoor kijk ik iedere keer op een andere manier naar onze producten en merken. Zelf ben ik vooral fan van wintersport, dat oneindige glijden over de sneeuw is echt de manier om je hoofd leeg te maken. Verder ga ik met mooi weer graag een rondje fietsen (gewone stadsfiets). Maar wel altijd gecombineerd met een lekkere tussenstop zoals taart, ijs of kaasstengels op het terras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.