Waarom hardlopen in het najaar wél een goed idee is.
En 3 tips voor hardlopen in koud weer

En de temperatuur holt nét zo snel achteruit als de motivatie om je warme bank in te ruilen voor een donker stuk asfalt.
In dit blog vertel ik je hoe ik van een ‘zomerloper’ een ‘najaarloper’ werd. Hoe ik het lopen in het najaar zelfs méér ben gaan waarderen. De beste take-away geef ik je meteen cadeau: nee, het is géén motivatie-dingetje. Je hoeft alleen maar de voordelen te zien die het najaar voor buitensporters heeft.

Verder lezen

Alles wat je moet weten over het yogamatje: De keuzegids

Ben jij van plan om met yoga te starten en een yogamatje aan te schaffen? Er is veel keuzemogelijkheid wanneer je een yogamatje zoekt. Moet je nu een dikke of een dunne mat kopen? Zijn er ook duurzame yogamatten? Welke mat past het beste bij jouw vorm van yoga? Ga je op reis en wil je weten welke mat geschikt is voor jou? Ik leg je in dit blog graag uit wat je precies moet weten over het yogamatje.

Verder lezen

Hoe houd je goede voornemens wel vol? Een paar tips!

“Dit jaar ga ik echt afvallen”. “Dit jaar ga ik echt twee keer per week sporten”. “Dit jaar stop ik echt met roken”. Goede voornemens. Iedereen kent ze wel en heeft ze wel. De hele maand januari hoor je niets anders, maar in februari en maart lijken die goede voornemens als sneeuw voor de zon vertrokken. Zo’n 80 procent van de goede voornemens blijkt volgens NU.nl te mislukken. Hoe houd je die goede voornemens nu wel vol? Ik leg het je graag uit in dit blog.

Verder lezen