Ben jij klaar voor Black Friday 2022 bij Perry?

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer zover! Dan is het Black Friday. Sta jij al in de startblokken om te profiteren van de leukste en sportiefste kortingen bij Perry? Black Friday is namelijk dé dag waarop jij je slag kunt slaan. Ga langs onze winkels voor de toffe sneakers die je al zolang op het oog hebt of bezoek onze webshop voor de leukste deals op jouw favoriete lifestyle- en adventurecollectie. Lees snel verder om erachter te komen waar jij allemaal je voordeel uit kan halen deze maand!

Wanneer je op zoek bent naar een goede deal op sport- en lifestyleartikelen, dan ben je bij Perry aan het juiste adres. Dit jaar zijn zowel onze winkels als de webshop gevuld met diverse Black Friday aanbiedingen. Misschien heb je het afgelopen jaar al een geslaagd shoppingweekend gehad bij Perry of wellicht ben je nog helemaal niet zo bekend met de kortingsdag Black Friday. Hoe dan ook, je bent bij deze blog aan het juiste adres om je te laten informeren over alle aanbiedingen waar jij dit jaar van profiteert tijdens Black Friday bij Perry. Waar wacht je op? Lees snel verder!

Wat is Black Friday?

Voor iedereen die Black Friday is misgelopen de afgelopen jaren of eigenlijk geen idee heeft wat Black Friday precies inhoudt, kan de kortinggekte nogal verwarrend zijn. Waar komt al die korting eigenlijk vandaan en waarom valt het iedere jaar rond eind november?

Black Friday vindt officieel zijn oorsprong in Amerika. Daar valt deze kortingsdag altijd op de vrijdag na de feestdag Thanksgiving. Voor veel Amerikanen is dat hét moment om inkopen te doen voor de feestdagen. Vanwege de populariteit onder Amerikanen zijn veel winkeliers begonnen met het aanbieden van diverse hoge kortingen op de dag na Thanksgiving. Binnen de kortste keren werd deze levendige dag bestempeld als Black Friday door de drukte en chaos op de wegen en in de winkels.

Sinds een aantal jaren is Black Friday ook een bekend begrip geworden in Nederland. Op Black Friday is er bijna geen enkele winkelier die niet meedoet met deze dag. Korting, korting en nog eens korting, dat is waar het allemaal om draait tijdens Black Friday. Hoewel de aanbiedingen vaak niet zo hoog zijn als in Amerika, stunten veel winkeliers in de Nederlandse winkelstraten ook regelmatig met hun prijzen. Black Friday is bij uitstek dé ideale dag om inkopen te doen voor familie, vrienden, geliefden of gewoon voor jezelf!

Hoelang profiteer je van kortingen bij Perry?

Hoewel Black Friday oorspronkelijk uit één dag bestaat, is het in de loop van de jaren uitgegroeid tot een Black Friday weekend. Veel winkeliers zagen hoe het stormliep in de winkels en op de webshop. Als gevolg daarvan besloten ze om hun kortingen steeds langer door te laten lopen, waardoor de meeste Black Friday kortingen niet alleen geldig zijn op vrijdag, maar doorgetrokken zijn over het hele weekend. Zo heeft iedereen genoeg tijd om naar de winkel te gaan of zijn of haar inkopen online te doen.

Ook bij Perry bieden we jou het hele weekend van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november korting op onze gehele collectie! Zo kun jij in alle rust je kerstinkopen doen of iets leuks voor jezelf aanschaffen! Online pakken we nog groter uit, hier profiteer je namelijk al van donderdag 24 november tot en met maandag 28 november van 20% korting op de gehele collectie.

Hoe gaat Black Friday in zijn werk bij Perry?

Houd je mail goed in de gaten! Dan ben je ervan verzekerd dat je niets misloopt naar aanloop van Black Friday. Het gehele weekend van Black Friday ontvang je 20% op onze gehele collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Was je al een tijd op zoek naar die toffe sneakers van Nike? Is het tijd voor een nieuwe rugzak voor tijdens het wandelen? Of wil je jouw thuisgym een upgrade geven met nieuwe fitnessattributen? Het is allemaal mogelijk met onze Black Friday korting. Dit is hét moment om je slag te slaan bij Perry!

Kan je eigenlijk niet wachten tot de kortingen van Black Friday ? Neem dan alvast een kijkje op onze voordeelpagina waar je het gehele jaar profiteert van diverse kortingen en aanbiedingen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *