adidas lanceert nieuwe Pyro Storm Pack

adidas heeft wederom een van hun befaamde voetbalschoenen in een nieuw jasje gestoken. En met een nieuw naamkaartje: Pyro Storm Pack. Deze lijn is de navolging van de Ocean Storm Pack, die eerder dit jaar gelanceerd is. Anders is het visuele aspect: feloranje kleuren, waarmee je jouw tegenstanders nerveus maakt. Bij Perry hebben we een aantal toppers voor je klaarstaan. Speciaal in deze blog behandelen wij de ACE 17.3, X 17.3 en de Nemeziz 17.3.

ACE 17.3

De ACE-lijn van adidas is ontworpen voor de spelers die in de kleinste ruimtes een uitweg weten te vinden. Met de ACE aan je voeten is elke tegenstander nerveus. Van meet af aan. Een 3D Control Skin-bovendeel biedt je namelijk optimale balcontrole, zonder dat je deze voetbalschoenen eerst hoeft in te lopen. Ultralicht comfort en een ultradunne laag op het bovenwerk helpen jou om de schoenen netjes te houden. Het materiaal is zo gemaakt dat vuil en water geen doorgang vinden tot je sokken. Dat is natuurlijk handig, want je wilt je schoenen natuurlijk zijn mooie oranje kleur laten behouden. De noppen zijn zo opgebouwd dat je zo van richting kunt veranderen op natuurgras. 

X17.3

De X 17.3 zal vast niet nieuw voor je zijn. ‘Zet het veld in vuur en vlam met bliksemsnelheid’, zo klinkt het op de adidas-website. De X 17.3 staat bekend om de compressiesok die ervoor zorgt dat de schoen je als gegoten zit. De schoen beschikt over een Chaos Feel-bovendeel dat in zijn geheel prachtig zwart-oranje gekleurd is. Met een lichtgewicht noppensysteem zorgt de schoen voor snelheid en stabiliteit.

Nemeziz 17.3

Lionel Messi heeft net zoals Cristiano Ronaldo zijn eigen schoenenlijn, namelijk de Nemeziz. De Nemeziz beschikt wederom op een sporttape geïnspireerd ontwerp. Het bovenwerk is gemaakt van AGILITY MESH – innovatief, flexibel materiaal van textiel dat in een direct balgevoel resulteert. De Nemeziz heeft dit keer een zwart-oranje kleur, dus wie wilt opvallen voelt zich op zijn gemak met deze flitsende schoenen. Deze schoenen zijn met name geschikt voor de spelmakers. Ten slotte zorgt de nieuwe Nemeziz met ‘DUAL LOCK COLLAR’ voor extra stabiliteit aan de enkels. 


Luuk

Ik ben Luuk Janssen, 22 jaar. Ik heb 15 jaar gevoetbald en ben werkzaam bij de Perry Sport in Nijmegen. Voetbal is mijn passie en ik besteed er veel vrije tijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *