3 voetbalschoenen om het seizoen mee af te trappen

Het voetbalseizoen 2022-2023 is van start. We zitten weer klaar voor prachtige momenten op het veld. Iedereen wil natuurlijk tiptop in orde op het veld staan en de beste prestatie leveren. Wat kan erbij helpen om er helemaal fris uit te zien en ook nog eens goed te presteren? De juiste voetbalschoenen natuurlijk. Er is erg veel keuze, maar in deze blog lees je over de drie voetbalschoenen waarmee je het nieuwe seizoen goed aftrapt.

Wat voor schoenen zoek je?

Er zijn verschillende soorten schoenen. Voor voetbal in de zaal heb je andere schoenen nodig dan voor op het veld. Ook op het veld heb je verschillende schoenen. Turf voetbalschoenen hebben meer noppen en de noppen zijn kleiner, deze schoenen geven je extra grip op droog kunstgras. Voor nat kunstgras kun je weer beter AG (Artificial Ground) hebben. Er zijn ook FG (Firm Ground) schoenen, specifiek voor hard natuurgras. Als je van tevoren niet weet waarop je gaat spelen of de velden wisselen kun je het best kiezen voor MG (Multi Ground) voetbalschoenen.

1.  NIKE PHANTOM GT2 ACADEMY DYNAMIC FIT MG

Deze voetbalschoenen hebben een opvallend uiterlijk met de blauw/gele kleur. Hij wordt dan ook veel gedragen door technische spelers die graag het spel maken. Dankzij de structuur op de zijkanten heb je meer balcontrole. Ideaal om scherpe steekpasses te geven en de tegenstander duizelig te maken met flitsende acties. Deze voetbalschoenen zijn met en zonder kraagje/sokje verkrijgbaar. Hetzelfde model is ook ontworpen voor zaalvoetbal en ook in de kindermaten beschikbaar. Bekijk deze schoenen hier.

NIKE PHANTOM GT2 ACADEMY DYNAMIC FIT MG voetbalschoenen
NIKE PHANTOM GT2 ACADEMY DYNAMIC FIT MG

2. ADIDAS X SPEEDPORTAL.3 FG

Bij deze schoenen van adidas staat de snelheid centraal. De schoenen hebben een ‘High Speed zoolplaat’. Dit is een lichte zool die is gemaakt voor extra snelheid. Sprint razendsnel langs de tegenstander of houd die snelle spits van de tegenpartij bij. De schoenen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn ook de high-end ADIDAS X SPEEDPORTAL.1 FG of juist de low-budget ADIDAS X SPEEDPORTAL.4 te vinden in onze webshop. Ook voor zaalschoenen, kunstgrasschoenen en kindermaten heeft adidas producten in deze lijn ontworpen. Bekijk hier de hele productlijn. 

ADIDAS X SPEEDPORTAL.3 FG voetbalschoenen
ADIDAS X SPEEDPORTAL.3 FG

3. PUMA FUTURE 1.4 MG

Met deze PUMA schoenen maak je de beste explosieve bewegingen van het veld. De schoenen hebben niet voor niets een flitsend uiterlijk. Verander snel van richting dankzij het lichte ‘Dynamic Motion System’. De binnenkant van de schoenen heeft een zachte structuur. Ideaal voor je precisie in de passing en bij het schieten. Beslis de wedstrijd dankzij de finishing touch die deze schoenen je geven. Bekijk hier deze prachtige voetbalschoenen.

PUMA FUTURE Z 1.4 FG/AG voetbalschoenen
PUMA FUTURE Z 1.4 FG/AG

Hoe nu verder?

Nu weet je met welke voetbalschoenen je dit seizoen op het voetbalveld kunt verschijnen. Bekijk welke het best bij je passen en bestel ze voordat ze uitverkocht zijn. Zit je perfecte schoen niet in deze blog? Misschien is het dan een goed idee om in onze webshop verder te kijken bij alle voetbalschoenen. Alvast veel succes op het veld!Mijn naam is Shivam Mahadew (22 jaar) en ik heb communicatie gestudeerd. Ik werk momenteel bij TUI en naast mijn werk schrijf ik blogs voor Perry Sport. Zelf speel ik voetbal en ga ik regelmatig naar de sportschool. Ook voeding heeft mijn interesse, daarom heb ik een cursus tot voedingsexpert gevolgd. Met flitsende acties en combinatievoetbal beleef ik optimaal plezier op het veld. Ik hoop dat mijn blogs ook bijdragen aan jouw sportplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *