21 verrassende cadeautips voor ieder budget

Een cadeau krijgen is leuk, maar eigenlijk is het geven ervan nog veel leuker! Want zeg nou zelf: een ander blij zien, maakt jezelf toch ook gelukkig?! Er hoeft heus niet altijd een speciale aanleiding te zijn om een cadeau te geven. Juist de cadeautjes waar je zomaar mee aankomt, kunnen extra speciaal zijn. Wat de gelegenheid en je budget ook is, Perry heeft van alles in huis om dat speciale cadeau te geven.

Maar wat geef je iemand dan? Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf wat de gelegenheid is en voor wie het is. Ken je diegene eigenlijk niet zo goed? Dan kan een cadeaukaart al het perfecte cadeau zijn. Je neemt dan de moeite om een leuke winkel te kiezen en de krijger kan zelf iets uitzoeken wat hij/zij écht wil hebben. Hiermee kun je dus eigenlijk niet de plank misslaan. Zoek je een geschenk voor iemand die juist wat dichter bij je staat? Dan is het wel zo leuk dat het cadeau écht bij diegene past en dat blijkt dat je tijd en energie in de zoektocht hebt gestoken. Zoek bijvoorbeeld iets dat past bij de hobby’s van de persoon. Is dit Netflixen op de bank, hardlopen of die wekelijkse workout in de sportschool? Als je dat weet, ben je goed op weg om dat speciale cadeau te vinden!

Weet je de gelegenheid en het soort cadeau dat je wil geven, dan is het ook goed om je budget te bepalen. Uiteraard gaat het niet om de prijs, maar om de moeite die je in het geschenk hebt gestoken. Dus wat je budget ook is, het gebaar is het meeste waard! Bij Perry shop je allerlei soorten cadeaus voor iedere portemonnee. In dit blog helpen we je graag een handje op weg.

Cadeautips tot 10 euro

Wil je zomaar een cadeautje geven, of ben je aan het begin van de maand al bijna door je geld heen? Geen probleem – er zijn genoeg leuke cadeaus te vinden met een maximale prijs van €10. Zoek je een cadeau voor een sportieveling? Dan zijn een telefoonband voor tijdens het hardlopen of een set dumbbells wellicht goede ideeën. Ook leuk zijn geschenken voor dagelijks gebruik, zoals sokken, of een heuptas voor naar dat ene festival waar jullie samen naartoe gaan. Voor wie het cadeau ook is, je vindt het bij Perry! Meer cadeautips tot €10 vind je hier.

Cadeautips tussen de 10 – 25 euro

Valt er iets te vieren? Een diploma in the pocket, of is er iemand jarig? Deze cadeautjes tussen de €10 en €25 zijn altijd een goed idee. Denk aan de adidas Adilette-slippers – ideaal voor na het sporten, een snelle boodschap of onder de douche. Maar ook een paar stoere boxershorts of een casual FILA-shirt vallen altijd goed in de smaak. Kijk voor meer inspiratie even op deze pagina, daar staan nog veel meer cadeautips voor dit budget.

Cadeautips tussen de 25 – 50 euro

Zoek je een geschenk voor een speciaal iemand, of een bijzondere gelegenheid? Dat vraagt om een uniek cadeau. Die ene trui die al zo lang op de wishlist van die persoon staat, of dat paar stoere sneakers… Ook voor cadeaus tussen de €25 en €50 ben je bij Perry aan ’t juiste adres. Waar maak je een echte sportfanaat blijer mee dan met een nieuw sportoutfitje? Maar ook praktische sportaccessoires vind je online bij Perry. Benieuwd naar wat we nog meer in deze prijscategorie bieden? Neem dan vooral hier een kijkje. Wedden dat er iets voor je bij zit?! 

Tip: een kaartje met een persoonlijke tekst kan veel toevoegen aan je cadeau. Leg uit wat de persoon voor jou betekent en waarom hij of zij dit geschenk verdiend. En onthoud: het gaat om het gebaar. Heel veel plezier met het geven van je cadeau!


Hi, mijn naam is Roos (23) en na mijn opleiding Sport, Management & Ondernemen ben ik begonnen op de E-commerce afdeling van Perrysport. Ik hou van sport! Van tennis tot hardlopen of een (thuis)workout. Je kunt mij voor alle sporten optrommelen om mee te doen. Maar ook met een wandeling of een drankje op het terras maak je mij heel gelukkig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *